Suora

  • Superpesiksen finaalit

Urheilukatu 2 -blogi: Unelmia ja silakkapihvejä

Urheilukadun kevätkausi – ja ensimmäinen kausi ikinä, lähestyy hiljalleen loppuaan.

urheilu
Aino-Kaisa Saarinen vauhdissa
Jukka Veltheim

Kevään viimeisten jaksojen kynnyksellä kaarsimme kuvausporukalla Hollolaan. Saimme kutsun Aino-Kaisa Saarisen lapsuudenkotiin. Olimme saaneet vihiä, että Aino-Kaisa on innokas luomuruoan ystävä ja pääsimme kokkailemaan yhdessä Aikun ja hänen Liisa-äitinsä kanssa.

Ja mitä herkkuja! Silakkapihvejä, kaikilla mahdollisilla lisukkeilla. En suosittele sunnuntain jaksoa nälkäisille katsojille.

Iltapäivällä mukaan liittyi myös Aikun kaksoissisko Maija. Iloisia ja valoisia persoonia molemmat tyttäret. Siskokset veivät Urheilukadun tärkeään paikkaan, jossa he ovat viettäneet paljon aikaa lapsuudessaan.

Ja toisin kuin Eva Wahlströmin kanssa, tällä kertaa sääkin suosi meitä. Tiilijärven rannalla sijaitsevan Niemennokan rantakivillä siskoksilta irtosi monta herkullista ja hauskaa tarinaa.

Päivän päätteeksi pääsimme vielä haistelemaan tunnelmaa Aino-Kaisan tämän hetkiselle unelmapaikalle –rakennustyömaalle. Sinne nousee juhannukseen mennessä monen suomalaisen haave, oma talo.

Aikku kertoi rakennusprojektistaan ja siitä, miten se on vaikuttanut harjoitteluun ja parisuhteeseen. Aikku paljasti aiemmin keväällä eräässä lehtihaastattelussa, että tulevasta kesästä on tulossa hänen unelmiensa kesä. Mitä se sitten oikein tarkoittaakaan, myös se selviää sunnuntaina Urheilukadulla.

Kristiina Kekäläinen

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat