Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Kai Jahnsson karsinnasta kilpailuun

Kauden neljäs Kansainvälisen ampumaurheiluliiton maailmancup on edennyt Milanossa viimeistä edelliseen kisapäivään. Kai Jahnsson oli ainoa suomalainen, joka pääsi huomisiin varsinaisiin kilpailuihin.

urheilu
Kai Jahnsson.
Kai Jahnsson tuli toiseksi vakiopistoolin Eurooppa-cupin finaalissa. (Arkistokuva)YLE

Miesten 50 metrin pistoolin karsintakilpailussa Poliisien Ampumaseuraa edustava Kai Jahnsson tähtäsi 545 pistettä (90+88+94+94+88+91) pistettä ja selvitti tiensä sunnuntaina järjestettävään varsinaiseen kilpailuun. Ylivieskan Kuulan Henri Rutasen tulos oli 535. Hän tähtäsi sarjat 88+87+89+93+88+90, jotka eivät oikeuttaneet paikkaan sunnuntain kilpailussa.

Jahnsson oli ristiriitaisin tuntein kilpailun jälkeen.

– Valmistautuminen on mennyt hyvin, ja kisa oli yhtä ylä- ja alamäkeä. Välillä kulki ihan mallikkaasti, mutta sitten tuli huonoja osumia, jotka veivät hyvän tekemisen maun. Sitten kun sain taas koottua homman ja alkoi sujua, tuli taas huonoja osumia, ja taas olin ihmeissäni että mitä nyt, hän kertasi.

– No, tulos oli mitä oli. Turhaan ei sanota 50 metrin pistoolia ammunnan kuninkuuslajiksi! Niin vaikeaa on sitä hallita. Mutta kisassa oli paljon hyvää tekemistä ja myös niitä osa-alueita, joita täytyy jollain keinoin vahvistaa ja parantaa, Lontoon olympialaisiin valittu Jahnsson naurahti

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat