Suora

  • Huuhkajia ja panelistijuoruja
  • Käsipallon Champions League: Cocks - Sporting CP
  • Urheiluruutu
  • Käsipallon Champions League, Cocks - Sporting CP
  • Vastentahtoinen paluumuuttaja Jac Karlsson ikävöi käsipalloilijan ammattilaiselämää

"Kauden huipentumassa on haussa kauden paras tulos"

Suomen Ampumaurheiluliiton (SAL) valmennuksen johtajan Jari Karinkannan mukaan Lontoon olympialaisiin ei ole asetettu selkeää mitalitavoitetta.

urheilu
YLE

Karinkannan mukaan Lontooseen lähdetään hakemaan kauden parhaan tuloksen myötä ensin finaalipaikkaa ja sitten on "kaikki auki".

Suomen Olympiakomitea on nimennyt neljä ampumaurheilijaa Lontooseen. He ovat Kai Jahnsson (pistooli), Satu Mäkelä-Nummela (trap), Mira Suhonen (ilmapistooli) ja Marjo Yli-Kiikka (kivääri).

  • Lajissa kuin lajissa kärkiurheilijat ovat kovassa kunnossa. Huippunaiset ja -miehet ovat huippukunnossa, ja olympialaisten taso tulee olemaan jäätävä, maailmancupin kisoja kiertänyt ja haulikkolajien EM-kilpailuissa mukana ollut Karinkanta sanoi Suomen Ampumaurheiluliiton tiedotteessa.
  • Ennen olympialaisten alkua mitään ei ole kuitenkaan jaettu eli kaikki on omissa käsissämme. Kauden huipentumassa on haussa kauden paras tulos, ja niiden myötä olemme finaalipaikoissa kiinni. Olemme ihan hyvin aikataulussa. Treeniä on vain jatkettava ja hyviä jaksoja on saatava alle. Eli töitä on tehtävä, Karinkanta painotti.
  • Viimeistelyn ja harjoitusten on oltava kohdallaan, ja niiden on mentävä hyvin. Kun tähän lisätään vielä vähän tuurintynkää, hyvä tästä tulee. Lontoon kisojen alkuun on pari kuukautta aikaa, Karinkanta sanoo.
Lontooseen valitut Jahnsson, Mäkelä-Nummela, Suhonen ja Yli-Kiikka olivat kaikki mukana myös Pekingin olympialaisissa 2008. Yli-Kiikalle Lontoon olympialaiset ovat kolmannet, sillä hän edusti Suomea jo Ateenassa 2004.

Lähteet: Suomen Ampumaurheiluliiton tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat