Suora

  • Suomen Urheilugaala
  • Elävä arkisto esittää
  • Urheilustudio
  • Zao, naisten kilpailu

Kärpät, SaiPa ja Jokerit - kenen kausi päättyy?

Kärpillä, SaiPalla ja Jokereilla on kuumat paikat lauantaina jääkiekon SM-liigan päätöskierroksella. Tästä kolmikosta nimittäin yksi jää ulos ensi viikolla alkavista pudotuspeleistä.

urheilu
YLE

Kärpät on yhdeksännellä sijalla pisteen edellä SaiPaa ja kolme pistettä edellä Jokereita. Kärpät kohtaa lauantaina Lukon, Jokerit KalPan ja SaiPa Ilveksen. Kärpillä ja SaiPalla on jatkopaikka omissa käsissä, sillä voitoilla kumpikin etenee varmuudella pudotuspeleihin. Jokereiden on puolestaan kaadettava runkosarjan voitosta taisteleva KalPa ja toivottava Kärppien tai SaiPan tappiota.

Oulun Kärppien päävalmentaja Mikko Haapakoski totesi seuran verkkosivuilla, että joukkue haluaa edetä pudotuspeleihin Lukko-voiton kautta, vaikka jatkopaikka voi irrota myös kilpakumppaneiden tappioiden kautta.

- Lauantaina vain voitto kelpaa. Lukko-pelissä mitataan joukkueen halu. Pakolla on yritetty jo monta ottelua, siten ei saada mitään. Lauantaina joukkueella on oltava aito halu, Haapakoski sanoi.

Runkosarjan voitosta päätöskierroksella kamppailevat JYP, KalPa ja Lukko. TPS ja Tappara puolestaan ratkaisevat viimeisen suoran puolivälieräpaikan kohtalon. TPS kohtaa HIFK:n, Tappara JYPin.

RUNKOSARJAN TILANNE ENNEN PÄÄTÖSKIERROSTA

PÄÄTÖSKIERROKSEN OTTELUT, 20. MAALISKUUTA

HPK - Pelicans klo 17.00 Jokerit - KalPa klo 17.00 Kärpät - Lukko klo 17.00 SaiPa - Ilves klo 17.00 Tappara - JYP klo 17.00 TPS - HIFK klo 17.00 Ässät - Blues klo 17.00

Lähteet: YLE Urheilu

Suosittelemme

Tuoreimmat