"Olemme ylpeitä ja pettyneitä samaan aikaan"

Uuden-Seelannin päävalmentaja Ricki Herbert oli tunteikkaana Paraguay-ottelun jälkeen. Uusi-Seelanti putosi jalkapallon MM-kisoista, mutta Herbertin mielessä päällimmäisenä oli tappioton saldo F-lohkosta.

urheilu
Ricki Herbert.
YLE

- Tämä on aika tunteikasta. Olemme ylpeitä ja pettyneitä samaan aikaan. Emme hävinneet yhtään ottelua, mutta putosimme, Herbert luetteli.

- Olen ylpeä, eikä kukaan voi ottaa minulta pois sitä, mitä me teimme täällä. Moni joukkue ei pelannut täällä yhtä hyökkäävästi kuin me kolmella kärjellämme, Herbert yllätti kaikki Uuden-Seelannin pelejä nähneet.

Uusi-Seelanti voi joka tapauksessa katsella kisaurakkaansa ylpeänä. Jalkapallon lilliputtimaa taisteli tasapelit Slovakian, Italian ja Paraguayn kanssa. Mikä parasta, mestaruutta puolustanut Italia jäi lohkossa taakse.

- Kaikki pelasivat hyvin ja esiintyivät taitojensa äärirajoilla. Tämä oli toinen MM-turnauksemme, ja oli aika uskomatonta, kuinka päinvastaisesti esiinnyimme täällä (verrattuna aiempaan). Joukkueen tulevaisuus näyttää valoisalta, Herbert sanaili.

Lähteet: YLE Urheilu - AP

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat