Suora

  • Elävä arkisto esittää

Aaltoselle Kerava GP:n voitto turpakarvan erolla

Raimo Aaltonen voitti oriillaan Eafons Polyfino esteratsastuksen Kerava GP:n mahdollisimman niukasti. Aaltosen tavoin virheittä ratsastanut ratsukko Sanna Backlund - Verdi jäi toiseksi yhden sekunnin sadasosan erolla.

urheilu
SRL

- Eafons Polyfino ei ole ollut näin hyvä koko kesänä, kuin mitä se oli tänään. Kuumuuden huomasi kyllä itsessään, keli ottaa voimille ja hikeä pukkaa. Ihan näin tarkalleen en ollut ajatellut voittoa viedä, Polyfino on yleensä aika nopea hevonen, ja olisin kuvitellut sen olleen vähän nopeampi, Aaltonen kertoo Ratsastajainliiton tiedotteessa.

Keravan kisa oli kauden viides Grand Prix -osakilpailu. Aaltonen pitää kokonaiskisan kärkisijaa hallussaan Elektra F -tammalla ennen ratkaisevaa finaalia. Eafons Polyfino on sarjassa neljäntenä.

- Tänään Elektra oli tosi väsynyt ja olin yllättynyt, että olen edelleen johdossa sillä. Tietysti olisin toivonut sen kanssa menestystä, että olisi tullut pidempi kaula muihin kilpailijoihin. Mutta sama se millä hevosella voittaa, kunhan voittaa, Aaltonen hymyilee.

Tuloksia Kerava 8.8.

Tapiola Grand Prix 5. osakilpailu, 145 cm, kaksi kierrosta

1) Raimo Aaltonen / Eafons Polyfino, Aura 0-0/50,412) Sanna Backlund / Verdi, Janakkala 0-0/50,423) Marina Ehrnrooth / Rex, Helsinki 0-0/53,104) Lotta-Riikka Rintamäki / FIM Fräulein Smilla, Turku 0-4/48,645) Anna-Julia Kontio / Eafons Escape, Ylöjärvi 0-4/49,616) Veera Ihatsu / Nimfa, Mäntsälä 0-4/50,277) Maria Heikkilä / Caricia, Ypäjä 0-4/50,838) Sara Vainikkala / Vriend D.D.H. Kotka 4-0/61,26 9) Lotta-Riikka Rintamäki / Lanssini 5-4/57,2010) Eevi-Pirre Auvinen / Big Capitol, Rantasalmi 4-8/60,67

Lähteet: YLE Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat