Suora

  • Wengen, miesten pujottelu
  • Zakopane, miesten kilpailu
  • Katowice Minor CS:GO
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Rallin MM, vuosi 2018
  • Urheiluruutu

Kemppaisesta Nuoren Suomen pääsihteeri

YLE Urheilun tapahtumista ja urheiluoikeuksista vastaava päällikkö Jyrki Kemppainen on valittu Nuoren Suomen uudeksi pääsihteeriksi. Kemppainen aloittaa uudessa pestissään marraskuun 15. päivä.

urheilu
Jyrki Kemppainen
Nuori Suomi ry

Valtiotieteiden maisteri Jyrki Kemppainen, 37, on Ylen lisäksi aikaisemmin työskennellyt myös Euroopan Yleisradioliiton EBU:n urheiluyksikössä.

- Odotan innolla Nuoren Suomen tarjoamia haasteita uuden tyyppisessä toimintaympäristössä, jossa arvopohja on erittäin tärkeässä roolissa. Haluan olla aktiivisesti mukana kehittämässä suomalaista urheilua kokonaisuudessaan, Kemppainen kommentoi valintaansa.

Nuoren Suomen hallituksen puheenjohtaja Jari Kinnusen mukaan Kemppaisen valintaa pohjusti miehen kattava tausta urheilun parissa.

- Haimme Nuoren Suomen vetäjäksi motivoitunutta ja arvopohjaan sopivaa lasten ja nuorten liikunnan ja urheilun vaikuttajaa. Kemppaisella on näkemystä ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia. Lisäksi hän tuntee urheilun lainalaisuudet riittävän läheltä, mutta eri perspektiivistä, Kinnunen kertoo.

Kemppaisen uuden työn keskeisenä tehtävänä on toteuttaa yhteistyössä sidosryhmien kanssa vuoden lopussa käynnistyvä lasten ja nuorten liikunnan ja urheilun tulevaisuusprosessi. Lisäksi uusi pääsihteeri vastaa keväällä 2011 toteutettavasta Nuori Suomi ry:n strategian uudistamisprosessista.

Nuoren Suomen edeltävä pääsihteeri Teemu Japisson nimettiin syksyllä Suomen Liikunnan ja Urheilun pääsihteeriksi työskenneltyään Nuoren Suomen palveluksessa kymmenen vuotta.

Lähteet: YLE Urheilu

Suosittelemme

Tuoreimmat