Suora

  • Tenniksen Ranskan avoin turnaus
  • Urheiluruutu
  • Tenniksen Ranskan avoin turnaus
  • Takaisin maalle! Perttu Hyvärinen hiihtää arvokisamitaleista ladulla, mutta tulevaisuuden unelmat löytyvät pellolta ja metsästä
  • Urheiluruutu

Pyrintö hankki maajoukkuelupauksen

Laitahyökkääjä Carl Lindbomin ura jatkuu Tampereella. Viime kauden Torpan Pojissa viettänyt Lindbom on mukana myös Suomen maajoukkueringissä.

urheilu
Carl Lindbom Tampereen Pyrintö
Carl Lindbom on Pyrinnön mies.Wille Nyyssönen / Willevalokuvaa.fi

Tampereen Pyrintö on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Carl Lindbomin kanssa. Lindbom, 20, pelasi päättyneellä kaudella ToPo-paidassa 10,4 pisteen keskiarvolla.

- Callella on edessään erittäin valoisa tulevaisuus eurokentillä ja on hienoa, että hän koki Pyrinnön parhaaksi välietapiksi - varsinkin, kun ottajia olisi riittänyt. Odotan tulevaa kautta suurella innolla ja olen varma, että Pyrintö pelaa jälleen mestaruudesta, Pyrinnön päävalmentaja Ville Tuominen kertoo tamperelaisseuran tiedotteessa.

Lindbom pelasi ensimmäisen ottelunsa Korisliigassa jo 17-vuotiaana Espoon Hongan paidassa ja siirtyi kaudeksi 2010-11 Saksan Bundesliigaan Frankfurtin riveihin. Viime kauden päätteeksi 206-senttinen hyökkääjä juhli Torpan Pojissa SM-pronssia ja pokkasi palkintogaalassa Vuoden kuudes pelaaja -palkinnon.

- Nuorena pelaajana minulle on tärkeää saada kehitykseni kannalta uusia haasteita. On myös erittäin hienoa päästä pelaamaan hyvän joukkueen kanssa eurokentille. Uskon, että yhteistyö päävalmentaja Ville Tuomisen kanssa tulee olemaan minulle hyväksi. Pyrinnössä on joukko kokeneita pelaajia, joiden kanssa yhdessä tulen tekemään parhaani jotta joukkue menestyisi, pronssiottelussa 21 pisteellään Pyrintöä kurittanut Lindbom sanoo.

Ennen ensi kauden alkua 71 nuorten maaottelua pelannut Lindbom yrittää vakuuttaa A-maajoukkueen päävalmentaja Henrik Dettmanin heinäkuun maajoukkueleirillä.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat