Suora

  • Wengen, miesten pujottelu
  • Zakopane, miesten kilpailu
  • Katowice Minor CS:GO
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Rallin MM, vuosi 2018
  • Urheiluruutu

Pacquiaon nyrkit puhuivat - voittoputki jatkuu

Filippiiniläinen Manny Pacquiao puolusti menestyksekkäästi nyrkkeilyn WBO-liiton välisarjan mestaruustitteliä. Pacquiaon voittoputki venyi 14 ottelun mittaiseksi, kun hän päihitti yhdysvaltalaisen Shane Mosleyn Las Vegasissa kaikin tuomariäänin.

urheilu
EPA

Peräti kahdeksassa painoluokassa MM-tittelin saavuttanut filippiiniläinen osoitti voimaansa etenkin ottelun kolmannessa erässä, jossa hän löi vasemmalla suoralla Mosleyn kanveesiin. Hän voitti ottelun tuomaripistein 119-108, 120-108 ja 120-107.

- Hän sai tuta voimani. Halusin otella lähietäisyydellä, ja tein parhaani antaakseni yleisölle hyvän ottelun, 32-vuotias Pacquiao sanoi matsin jälkeen.

Täysin ongelmitta ottelu ei häneltä sujunut. Aggressiivinen ote (552 lyöntiä Moselyn 260 vastaan) alkoi painaa jaloissa ottelun vanhetessa, ja hänen jalkansa alkoivat kramppaamaan ottelun keskivaiheilla.

- Sanoin valmentajalleni, että painele jalkojani, sillä en pysty liikkumaan. Jalkani kiristyivät, enkä pystynyt liikkumaan, Pacquiao kertasi.

Haastaja Mosley, 39, antoi ottelun jälkeen täyden tunnustuksen vastustajalleen.

- En voi syyttää ikääni. Manny on poikkeuksellinen ottelija. En ole koskaan aiemmin kokenut vastaavaa nopeutta ja voimaa. Etenkin voima yllätti minut kun tipuin kanveesiin. Se oli puhtain tyrmätyksi tulemiseni pitkään pitkään aikaan, totesi Mosley, joka ei ole käynyt kanveesissa yhdeksään vuoteen.

Mosley tienasi ottelussa tappiosta huolimatta muhkeat viisi miljoonaa dollaria. Ottelun voittaja Pacquiaon pankkitilille kilahti liki 15 miljoonaa dollaria.

Lähteet: YLE Urheilu - AFP

Suosittelemme

Tuoreimmat