Del Piero jättää Juventuksen tyylikkäästi: "Olen aina yksi teistä"

Alessandro Del Piero lähtee Juventuksesta haikein mielin. Kokeneen hyökkääjän jatkosta ei ole vielä tietoa.

urheilu
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero on Juventuksen kaikkien aikojen tehokkain pelaaja. (Arkistoku)AFP / Lehtikuva

Italialaisen jalkapallon elävä legenda Alessandro Del Piero ehti kokea Juventuksessa paljon. Vuodesta 1993 lähtien torinolaisseuraa edustanut 37-vuotias hyökkääjä juhli "Vanhan rouvan" kanssa muun muassa kuutta Italian mestaruutta sekä Mestarien liigan ja Uefa Cupin voittoa.

Juventus-uran synkimpiä hetkiä oli vuosien 2004-06 ottelutulosten manipulointiskandaali, minkä seurauksena seura putosi Serie B:hen. Lauantaina Del Pieron taival hallitsevan Italian mestarin riveissä kuitenkin päättyi.

Seuraikoni jätti Juventukselle tyylikkäät jäähyväiset kirjoittamalla kannattajilleen avoimen kirjeen.

- En ole enää Juventuksen pelaaja, mutta olen aina yksi teistä. Sopimukseni Juventukseni kanssa päättyy tänään. Se ei ole uutinen, mutta nyt se on virallista ja sillä on vaikutus minuun. Tämä ei ole surullinen hetki eikä mitään jää hampaankoloon, Del Piero kirjoitti kirjeessään.

- Nyt alkavat uudet seikkailut ja olen yhtä innostunut kuin 19 vuotta sitten. Näkemiin ja kiitos kaikesta, Del Piero päätti.

Del Piero on kertonut jatkavansa pelaajauraansa, mutta vuoden 2006 maailmanmestarin tulevasta seurasta ei ole vielä tietoa.

Lähteet: Footballitalia.com

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat