Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Ruumis matkalaukussa

Ukkonen jyrähti Wimbledonissa - Niemisen ottelu viivästyi

Wimbledonin kuuluisa tenniskenttä on olympiatenniksen näyttämö. Peribrittiläisen pyhätön yllä leijuu peribrittiläinen uhka - sade.

urheilu
Wimbledon
Sade- ja ukkoskuurot häiritsivät Wimbledonissa.EPA

Jarkko Nieminen on aloittamassa turnaustaan sunnuntaina intialaista Somdev Devvarmania vastaan. Vain vajaa kymmenen minuuttia ennen ottelun alkua vettä kuitenkin rojahti alas taivaalta ukkosen kera.

Säätiedotukset lupaavat varsin epävakaista säätä seuraaville päiville, mikä tietää vaikeita aikoja turnauksen järjestäjille.

Pensastaidetta ja torvisoittokuntia

Hetki ennen sadekuuron alkua Wimbledonin yllä paistoi kuuma aurinko. Vaikka viralliset kisalogot näkyvät myös Wimbledonissa, ovat kentällä asiat toisin kuin muilla kisapaikoilla. Makkarakoju on täällä nimeltä Gourmet Sausage ja virallinen kisamaskotti Wenlock on taiteltu jättimäiseksi pensastaideteokseksi, jolla on kädessään tennismaila. Samppanjabaari löytyy toki myös, ja sen nurkassa soittaa viisihenkinen torviorkesteri.

Suosituin paikka näyttää kuitenkin olevan Wimbledonin virallinen kisakauppa, joka on jatkuvasti tupaten täynnä. Parhaiten kaupaksi menevät - kuinka ollakaan - sateenvarjot. Kisakaupan vilinässä kisapaitoja ja tennispalloja tutkivat myös presidentti Sauli Niinistö puolisonsa Jenni Haukion kanssa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat