Suora

  • Monikieliset perheet
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Lindh ja Kanerva pääsivät tavoitteisiinsa kouluratsastuksessa

Sekä Mikaela Lindh että Emma Kanerva ylittivät 70 prosentin rajan ja ovat mukana taistelussa paikoista Grand Prix Specialiin.

urheilu
Mikaela Lindh
Mikaela Lindh.Lehtikuva

Lontoon olympiakisojen kouluratsastus pyörähti käyntiin torstaina. Suomea edustaneet olympiakisojen ensikertalaiset Mikaela Lindh ja Emma Kanerva pääsivät tavoitteisiinsa eli yli 70 prosentin pisteisiin.

Lindhin hevonen Mas Guapo oli hieman jännittynyt suorituksen alussa, mutta rentoutui radan loppua kohti. Varsinkin piruetti sujui "Masilta" hyvin. Lindh on ensimmäisen kilpailupäivän jälkeen sijalla 11 pisteillään 70,745 %.

Myös Kanerva onnistui hevosensa Spirit kanssa ylittämään 70 prosentin rajan ja on pisteillään 70,395 sijalla 12 torstain jälkeen. Pari virhettä laukanvaihdoissa rokotti kaksikon pistemäärää hieman.

Suomalaiskaksikko joutuu vielä jännittämään, riittävätkö heidän pisteensä semifinaaliin, eli tiistaina ratsastettavaan Grand Prix Special -luokkaan. Suomalaisten kohtalo selviää vasta perjantaina, kun kouluratsastuksen toinen ryhmä on vuorossa.

Jatkoon pääsee 21 joukkuekisan ratsastajaa ja 11 henkilökohtaisen kisan parasta kärkijoukkueisiin kuulumatonta ratsukkoa.

GP-luokan ensimmäisen päivän jälkeen kärjessä on Ison-Britannian kaksikko Carl Hester, perässään Laura Bechtolscheimer.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat