Suora

  • Uinnin MM
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Uinnin MM, aamun kilpailut

Korihaille mielenkiintoinen hankinta - "isoa lihaa korin alle"

NBA:n Golden State Warriorsissa 17 ottelua pelannut mutta loukkaantumisista kärsinyt Chris Taft on päävalmentaja Jarmo Laitisen mukaan tietoinen riskihankinta.

urheilu

Korisliigan Korihait on hankkinut ensimmäisen amerikkalaispelaajansa ensi kaudeksi. Uusi pelaaja Chris Taft on kirjaimellisesti vahvistus, sillä voimapesällä on vartta 206 senttiä ja 118 kiloa.

Taft, 27, murtautui 20-vuotiaana NBA-joukkue Golden State Warriorsin pelaavaan kokoonpanoon, mutta hän ehti pelata vain 17 peliä selkäkivujen pakotettua pelurin leikkauspöydälle.

Ennen selkävaivoja Taft oli pelannut koko uransa ilman vammoja, mutta sen jälkeen epäonni on ollut seuralaisena.

Kuntoutusjakson jälkeen Taft yritti takaisin maailman kovimpaan korisliigaan farmiliigan kautta. Tällä kertaa suunnitelmat muuttuivat jalan murtumisen myötä. Pitkän toipumisen jälkeen mies valittiin taas NBDL:n joukkueeseen 2011, mutta harjoitusleirillä tullut kierukkavamma esti taas pelaamisen.

Taftin sopimukseen kuuluu normaali koeaika.

- Kyseessä on tällainen ”high risk-high reward” pelaaja. Eli jos mies on kunnossa, niin tämän parempaa pelaajaa Suomeen ei saa. Me tarvitsemme isoa lihaa korin alle. Mulla on vahva usko, että asiat kolahtavat Taftin kanssa kohdalleen, Korihaiden uusi päävalmentaja Jarmo Laitinen arvioi seuran tiedotteessa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat