Suora

  • Monikieliset perheet
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Mitalitoivoilla värikäs päivä takana - "Kalle putosi veneestäkin"

Lauri Lehtinen ja Kalle Bask lepäävät tiistain ennen keskiviikon mitalilähtöä. Tavoitteena on tuottaa tanskalaisille taas pettymys.

urheilu
Lauri Lehtinen ja Kalle Bask
Lehtikuva

Lauri Lehtinen ja Kalle Bask aloittivat purjehduksen 49er-luokassa maanantaina tahmeasti. Viikonloppuna mitalitaistossa mukana ollut suomalaispari jäi 14. lähdössä yhdeksänneksi ja putosi kokonaistilanteessa seitsemänneksi.

Maanantain toinen lähtö muutti kuitenkin kaiken. Lehtinen ja Bask ottivat hienosti 15. lähdön toisen sijan ja nousivat takaisin pronssimitalitaistoon neljänneksi.

- Tänään oli hyvä päivä, jossa riitti tapahtumia. Ihan kaikkea ei pysty muistamaankaan. Kalle taisi jossain vaiheessa pudota veneestäkin, suomalaiset kertoivat Weymouthissa.

Ennen keskiviikon mitalilähtöä Lehtinen ja Bask ovat vain pisteen päässä olympiamitalista. Kaksikko lähtee viimeiseen lähtöön luottavaisena.

- Olemme itse uskoneet koko ajan siihen, että voimme taistella mitalista. Tanskalaisia vastaan on mahdollisuudet. Olemme purjehtineet paljon heitä vastaan ja napanneet jossain kisassa heidän nenänsä edestä pronssin.

- Lähdemme mitalilähtöön samalla tavalla kuin muihinkin. Ei siihen ole mitään ihmejippoja. Huomenna kannustamme Tuuli Petäjää, mutta muuten yritämme olla erossa purjehduksesta, pari selvitti.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat