Sotkamo jätti Kirin nollille Hippoksella

Jyväskylän Kirin ensimmäinen pudotuspeliottelu 13 vuoden tauon jälkeen meni täysin penkin alle.

urheilu
Toni Kohonen.
Toni Kohonen. (Arkistokuva)Yle

Sotkamo jatkoi toisessa puolivälierässä siitä mihin se kotonaan jäi, kun se kaatoi Kirin vieraskentällä puhtaasti lukemin 2-0.

Hippoksella ensimmäisen kerran 13 vuoteen pelattu miesten pudotuspeliottelu oli kotiyleisölle synkkä, sillä Kiri sai koko ottelussa aikaiseksi vain kuusi kolmostilannetta ja nolla juoksua.

Vierasjoukkue aloitti ottelun ryminällä, kun se siirtyi avausvuorossa kolmen juoksun johtoon Roope Korhosen, Jimi Heikkisen ja Mikko Korhosen lyönneillä.

Jani Komulaisen lyömä juoksu kolmannessa vuorossa viimeisteli jaksolukemiksi 4-0. Sotkamon ulkopeli oli myös vieraskentällä todella hyvää, sillä Kiri sai avausjaksolla miehen kolmoselle vain kertaalleen.

Toinen jakso alkoi Kirin kannalta niin ikään katastrofaalisesti, kun Toni Kohonen napsautti heti avausvuorossa läpi kunnarin ja kahden tavallisen arvoisesti.

Mikko Korhonen onnistui vielä avausvuorossa kertaalleen, ja kun Kiri ei saanut minkäänlaista takaa-ajoa aikaiseksi tasoittavallaan, oli toinenkin jakso taputeltu jo avausvuoron jälkeen.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat