Suora

  • Erään kirjan elinkaari
  • Rallin MM, mahtava rallikausi 2018
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Nieminen putosi Berdychin käsittelyssä

Winston-Salemin turnauksessa nähtiin yllätys, kun Andy Roddick jäi kolmannelle kierrokselle. Sam Querrey ja John Isner pitävät isäntämaan toiveita yllä.

urheilu
Jarkko Nieminen
Jarkko Nieminen.AFP / Lehtikuva

Suomen Jarkko Nieminen putosi miesten ATP-kiertueen Yhdysvaltojen Winston-Salemin turnauksen kolmannella kierroksella toiseksi sijoitetulle Tshekin Tomas Berdychille. Suomalainen hävisi ottelun erin 3-6, 2-6.

Turnauksen yllättäjäksi nousi belgialainen Steve Darcis. Maailmanlistan 81:nä majaileva pelaaja kukisti isäntämaan Andy Roddickin.

- En odottanut tätä tullessani turnaukseen, sillä en pelannut hyvin. Nyt syöttö on kulkenut ja olen yrittänyt olla aggressiivinen mahdollisuuksien mukaan. Toki tämä palvelee US Openia, Darcis analysoi voittoaan.

Belgialainen kohtaa puolivälierissä Niemisen kaataneen Berdychin.

Roddickin peli on jumissa aivan kauden neljännen Grand Slamin alla.

- Syötin hyvin, mutta palautukseni ei toiminut. En saanut puhtaita osumia palloon ja hän pelasi hyvin. Halusin olla parempi täällä, Roddick vuodatti tappionsa jälkeen.

Amerikkalaiset saavat kuitenkin jännittää vielä John Isnerin ja Sam Querryn otteita. Querrey kaatoi keskiviikkona Espanjan Feliciano Lopezin 6-3, 6-4 ja kohtaa puolivälierissä Ukrainan Alexandr Dolgopolovin.

Winston-Salem on viimeinen valmistava turnaus ennen kauden viimeistä Grand Slamia, US Openia, joka alkaa elokuun 27. päivä.

Lähteet: AFP

Suosittelemme

Tuoreimmat