Suora

  • Urheiluruutu
  • Lentopallon EM, puolivälieräottelu RUS - SLO
  • Urheiluruutu

Valakari hyppää SJK:n peräsimeen

Ykkösessä pelaava SJK pestasi päävalmentajakseen entisen maajoukkuepelurin. Myös seuran taustajoukkoja vahvistettiin.

urheilu
Simo Valakari
Simo Valakari (Arkistokuva)YLE

Jalkapallon miesten Ykkösessä pelaava Seinäjoen Jalkapallokerho on pestannut uudeksi päävalmentajakseen Simo Valakarin. Entinen maajoukkuepelaaja korvaa tehtävässä Christoffer Kloon, jonka sopimus purettiin elokuun puolivälissä. Valakari aloittaa tehtävässä virallisesti syyskuun alusta, ja hänen sopimuksensa on kaksivuotinen.

- Tämä on minulle loistava ja iso haaste. SJK on kunnianhimoinen seura ja siellä on ihmisiä, joilla on halua tehdä asioita. Joukkueessa on hyviä pelaajia, harjoitusmahdollisuudet ovat hyvät ja se on kokonaisuutena Suomen mittapuussa huima organisaatio, kommentoi Valakari uutta pestiään seuran verkkosivuilla.

39-vuotias Valakari on toiminut vuodesta 2011 Käpylän Pallon juniorivalmennuksessa. Hän on myös toiminut Suomen nuorten maajoukkueiden valmennusryhmässä. Peliurallaan KäPan kasvatti teki pitkän uran pelaten Veikkausliigan lisäksi Englannissa, Skotlannissa sekä Yhdysvalloissa.

Valakarin ohella SJK palkkasi Keith Armstrongin seuran urheilutoimenjohtajaksi. Aiemmin urallaan valmentajana muun muassa TP-Seinäjoen, Hakan sekä HJK:n peräsimessä toiminut Armstrong teki SJK:n kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat