Suora

  • Urheiluruutu
  • Jalkapallon Saksan cupin välieräottelu Werder Bremen - Bayern München
  • Jalkapallon Saksan cup, välieräottelu
  • Jalkapallon Italian cupin välierän Milan - Lazio 2. osaottelu
  • Jalkapallon Italian cupin välieräottelu Milan - Lazio, kuvailutulkkaus
  • Urheiluruutu

Blake tykitti upean satasen - 9,69

Jamaikan Yohan Blake teki oman ennätyksensä Lausannessa.

urheilu
Yohan Blake
Yohan Blake.EPA

Lontoon olympiakakkonen ja maansa mestari Yohan Blake rykäisi Timanttiliigan osakilpailussa nollatuulessa (-0,1 m/s) oman ennätyksensä - 9,69.

Loistava startti ja kiihdytys sekä erinomaisen letkeä ja rento loppujuoksu toivat Blakelle kuuden sadasosan parannuksen satasen ennätykseen.

Blake jakaa nyt maailman kaikkien aikojen toiseksi nopeimman miehen -tittelin Tyson Gayn kanssa. Gay juoksi satasen vuonna 2009 myös lukuihin 9,69.

Sadan metrin maailmanennätys 9,58 on Usain Boltin nimissä vuodelta 2009.

Yhdysvaltain Tyson Gay teki Sveitsissä niin ikään huippujuoksun, mutta ei pystynyt ajalla 9,83 edes uhittelemaan Blakea. Matkan kolmas oli Jamaikan Nesta Carter, jonka sivusi kauden parasta 100 metrin aikaansa - 9,95. Yhdysvaltain Ryan Bailey kellotti tasan 10 sekuntia.

Kolminkertainen Lontoon olympiavoittaja_** Usain Bolt **_juoksi Lausannessa 200 metrin kenttäennätyksen ja voiton ajalla 19,58. Boltilla ja muilla sprinttereillä oli takana mukavasti myötäistä (+1,4 m/s).

Lopussa vahvasti tullut Churandy Martina teki Hollannin uuden ennätyksen ajalla 19,85.

Lausannen tuloksia

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat