Maajoukkuehakkuri Ojansivu: Tällaisia maita vastaan pitää olla tosi hyvä

Lentopallon EM-karsintojen toinen turnaus pelataan viikonloppuna Vantaalla. Hakkuri Olli-Pekka Ojansivu kelpuuttaa vain voittoja.

urheilu
Olli-Pekka Ojansivu
Olli-Pekka Ojansivulle kelpaavat vain voitot Vantaalla.Lehtikuva

Suomi lähtee Vantaan EM-karsintaturnaukseen takanaan kaksi voittoa ja tappio. Karsinnat avanneessa Trikalan-turnauksessa ainoastaan Kreikka oli parempi erin 3-0, mutta hakkuri Olli-Pekka Ojansivun mukaan Vantaalla Suomen on syytä olla kovemmassa iskussa.

- Lähdimme Kreikkaa vastaan liikaa katselemaan emmekä ottamaan ottelua haltuun. Sitten siinä käy noin, Ojansivu ruoti Yle Urheilulle Trikalan-turnauksen viimeistä ottelua.

Kreikan-turnauksen viimeinen peli oli virheiden täyttämää, eikä Suomi saanut peliään missään vaiheessa käyntiin.

- Tuollaisilla virhemäärillä on vaikea voittaa eriä. Olemme aina eläneet syötöllämme, joten toivottavasti se toimii täällä vähän paremmin.

Vantaalla Suomi kohtaa ensin perjantaina Romanian, sitten lauantaina Kreikan ja sunnuntaina Montenegron.

Ojansivun mukaan jokainen peli pitää voittaa, vaikka Vantaa ja Myyrmäen urheilupuisto onkin outo paikka maajoukkuelentopallolle.

- Nyt on enää kolme peliä kesää jäljellä. Emme voi ajatella helppoja pelejä, vaan kaikkia vastaan pitää lähteä murjomaan ihan kunnolla. Jokaista lähdetään voittamaan tosi kovaa ja todella murskaamaan vastustaja, hakkuri sanoi.

- Pelaajilla pitää olla itsekritiikkiä. Ainakin itse ajattelen, että tällaisia maita vastaan meidän pitää olla tosi hyviä.

Väliviikko on käytetty lähinnä taktiikan hiomiseen ja Romaniaa vastaan Ojansivu haluaa nähdä vahvan Suomen.

- Romaniaa vastaan lähdemme pelaamaan omaa peliä, emmekä miettimään vastustajaa. Jos ajattelemme vastustajan peliä, tulee rumaa jälkeä.

Lentopallon miesten EM-karsintaturnaus, Myyrmäen urheilupuisto

Pe 14.9.
15.00 Kreikka-Montenegro
18.00 Suomi-Romania La 15.9.
15.00 Montenegro-Romania
18.00 Kreikka-Suomi Su 16.9.
15.00 Romania-Kreikka
18.00 Suomi-Montenegro

Suosittelemme

Tuoreimmat