Suora

  • Urheilua Yle Puheessa: Jääkiekkokierros
  • Jalkapallon Mestarien liigan makasiini
  • Urheiluruutu
  • Jalkapallon Mestarien liiga: Manchester City - Napoli

Vinkkejä lauantain Toto75-lähtöihin

Toto75-lähdöt ravataan lauantaina Lappeenrannassa. Laadimme 24 euron vihjesysteemin.

urheilu

Lappeenrannan kavioura on muodoltaan suhteellisen pyöreä ja suosii kärjessä juoksevia hevosia. Toto75-kierros käynnistyneekin keulaan ja kukat tyyppisellä suorituksella. Veli-Erkki Paavolan 1 Meno-Jokeri on voittanut puolet uransa 26 kilpailusta.

Viime lauantaina Oulussa se laukkasi lähtöön, kiersi voimalla kärjen rinnalta keulaan ensimmäisellä takasuoralla ja tsemppasi valiovaihtisella kirikierroksella hienosti toiseksi. Tuolloin ruuna säntäsi matkaan vaikealta kakkosradalta, mutta Lappeenrannassa se saa johtaa volttia ykkösradalla, jolloin laukkariski on oleellisesti pienempi. Liukkaasti liikkeelle lähtevä Meno-Jokeri ottanee joukon heti komentoonsa, eikä sitä ole siltä paikalta helppo ohittaa.

Päätöskohteen megasuosikki on Tuomas Korvenojan 3 Alien Lady. Tällä kaudella jo lähes 70 000 euroa ansainnut tamma oli paras Turun Kasvattajakruunu finaalissa heinäkuun lopussa. Sen jälkeen luonnikas ravuri teki huikean esityksen Vermon Derbykarsinnassa ja noteerasi 2 600 metrin matkalla käsittämättömän tuloksen 13,9. Derbyfinaalissa Alien Lady oli tallikaveri Brad De Weluven ja Edward Alen takana kolmas.

Villimiehen tammakilvan karsinnassa tamma oli täysin omaa luokkaansa ja tulokseen 15,0 näytti jäävän ilmaa melkoisesti. Alien Lady lähtee liikkkeelle todella lujaa, mutta jos kiihdytykseen joutuu oikein tosissaan satsaamaan, voi tammalla hirttää ns. kaasu kiinni ja muutkin voivat saada mahdollisuutensa. Todennäköisimpänä vaihtoehtona pidän kuitenkin sitä, että Alien Lady ottaa kiihdytyksessä keulapaikan ja voittaa siitä 35 000 euron arvoisen Villimiehen tammakilpa-finaalin.

24 euron vihjesysteemistä saavat paikan seuraavat hevoset:

I
1 Meno-jokeri

II
3 Minos Vang, 2 Lisas Big Boy, 9 G.Moll, 11 Photocopy

III 5 Osmo Cosmos, 7 Bluehills Thunder, 3 Snowline Storm, 6 Marion West Fox, 1 Jane Sisu

IV
3 E.V.Divine, 1 Jewell Joker Li, 7 Its Hooligan

V
7 Ultimo Brodde, 4 Kiikkus Lordi

VI
9 Carmela, 3 Virin Camilla, 2 Tärpätti, 5 V.H.Suvituuli

VII
3 Alien Lady

Suosittelemme

Tuoreimmat