Suora

  • Urheiluruutu

Joni Kauko luottaa Interin vireeseen

Interin keskikenttäpelaaja Joni Kauko ennakoi Veikkausliigan illan ottelua MYPA - Inter.

urheilu
Joni Kauko kuvassa
Joni Kauko keskittyy illan otteluun.Veikkausliiga

FC Inter lähti maaottelutauolle neljän pisteen johtoasemassa ja sinimustilla on varaa jopa hävitä yksi peli pysyen silti kärjessä. Interin keskikenttäpelaaja Joni Kaukon mukaan joukkue ei aio kuitenkaan höllätä kaasua syksyn aikana.

Viime kaudella Inter oli pitkään HJK:n ainoa uhkaaja, mutta syksyllä koneesta loppui bensa ja lopussa jopa hopea oli uhattuna. Kauko katsoo tähän syksyyn kuitenkin luottavaisena.

- Nyt olemme saaneet hyviä tuloksia ja alla on kolme voittoa, vaikkeivät peliesitykset olekaan olleet mitään herkkua. Jos pystymme jatkamaan samaan malliin jatkossakin, niin meitä on vaikea voittaa.

Tilanne sarjassa on äärimmäisen tasainen ja jännittävä. Kauko ei päätään vaivaa sarjataulukkoa tuijottamalla.

- Emme ajattele sarjatilannetta sen enempää. Jokainen joukkue tulee takaa kovaa.

Inter kohtaa perjantaina kärkikamppailussa MYPA:n vieraskentällä. Kouvolalaisilta puuttuu elokuun pelaajaksi valittu Pekka Sihvola pelikiellon vuoksi. Kauko ei kuitenkaan usko, että maalitykin puuttuminen muuttaa hirveästi MYPA:n peliä.

- Kyllä se varmasti jonkin verran vaikuttaa, että paras maalintekijä on sivussa. MYPA on toisaalta taisteleva ryhmä joka pelaa kovalla hengellä eikä siinä välttämättä yhden pelaajan puuttuminen nouse niin esille. Kyllä meilläkin henki on kohdillaan ja kovalla luottamuksella lähdemme tulevaan otteluun.

Suosittelemme

Tuoreimmat