Suora

  • Urheilua Yle Puheessa: Urheiluilta: Menestyksekkään urheilujan uran vaatimukset
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Kärpät nappasi tehopakin NHL:sta

San Jose Sharksin Jason Demers liittyy Kärppien vahvuuteen jo tällä viikolla. 24-vuotiaan ylivoimaspesialistin pesti kattaa loppukauden.

urheilu
Yle

NHL-pelaajien virta Oulun Kärppiin jatkuu. Kärpät on vahvistanut solmineensa loppukauden mittaisen sopimuksen 24-vuotiaan kanadalaispuolustaja Jason Demersin kanssa. Keskiviikkona Ouluun saapuvan Demersin odotetaan tuovan tehoja Kärppien pahoin yskineeseen ylivoimapeliin.

- Demers on pelannut vakiomiehistössä kolme viimeistä kautta San Josen takalinjoilla. Se takaa tason ja uskomme, että hän tuo meille sitä mitä olemme kaivanneet, eli maalinedustakovuuden lisäksi hyvää hyökkäyspelaamista: nopeita ensimmäisiä syöttöjä ja ylivoimaan tulivoimaa, laskeskelee Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

Kärppien loukkaantumisien rampauttamat puolustuslinjat saavat vahvan tykin rivistöönsä. Kiekollisen pelin lisäksi oikealta laukova Demers kykenee vahvaan fyysiseen peliin.

- Hienoa, että saatiin sopimus nopeasti pakettiin. Haluan pelata ja olen kuullut SM-liigasta pelkkää hyvää. Agenttini kehui myös seuraa ja organisaatiota, joten aikaa ei mennyt miettimiseen, Demers kertoo Oulun Kärppien nettisivuilla.

Demersin sopimus Kärppien kanssa on kauden 2012-13 loppuun, mikäli NHL ei ala aiemmin. Mies saapuu Ouluun keskiviikkona, ja pelaa Kärppien riveissä kun pelilupa-asiat ovat kunnossa.

Suosittelemme

Tuoreimmat