Pukki odottaa peliaikaa Mestarien liigassa - "Olisi se todella mahtavaa"

Schalke avaa lohkovaiheen Piraeuksessa. Vastaan asettuu 39-kertainen mestari ja raivokas kotiyleisö.

Teemu Pukki sai peliaikaa cupin pelissä Saarbrückenia vastaan. (Arkistokuva) Kuva: AFP / Lehtikuva

Teemu Pukki jaksaa uskoa, että paikka Schalken avauskokoonpanossa voisi olla tarjolla Mestarien liigassa. Bundesligassa hyökkääjä ei ole tällä kaudella saanut peliaikaa.

Lohko B ei ollut pahimmasta päästä ja suomalainen on varma joukkueensa jatkopaikasta. Kahden joukkoon hamuavat myös Arsenal, Olympiakos ja Montpellier.

- Olisi ehkä ollut mukava saada astetta isompi joukkue kuin Arsenal vastaan. Nyt ei auta kuin mennä lohkosta jatkoon, että isompia joukkueita pääsisi kohtaamaan, Pukki totesi Yle Urheilulle.

- Lohko ei ollut pahimmasta päästä. Mielestäni meillä on hyvät mahdollisuudet jatkoon.

Tiistaina joukkue matkaa Piraeukseen ja vastaan tulee 39-kertainen Kreikan mestari Olympiakos. Pukin haaveissa on päästä kuuntelemaan Mestarien liigan hymniä nurmelta käsin.

- Se on varmasti sitä, mitä eniten tältä kaudella odotan. Turnausta olen pikku pojasta saakka katsonut kotona ja nyt on mahdollisuus päästä pelaamaan. Olisi se todella mahtavaa, Pukki sanoi.

Schalken päävalmentaja Huub Stevens ei lähde keulimaan ennen Mestarien liigan avausta.

- Ei varmaankaan tarvitse muistuttaa, miten Piraeus pelasi Dortmundia vastaan viime vuonna, Stevens totesi seuran kotisivuilla.

Borussian Mestarien liiga -seikkailu päättyi lohkovaiheen viimeiseksi. Kreikassa Saksan mestari otti takkiin 3-1-lukemin.

Schalke on aloittanut Bundesliigassa kahdella voitolla ja tasapelillä. Hyökkäykseen Barcelonasta lainattu Ibrahim Afellay on ottanut paikan hyökkäyksessä ja Klaas-Jan Huntelaar hallinnoi piikkipelaajan paikkaa.

- Olemme melko tyytyväisiä. Mutta emme ole pelanneet niin kuin kuvittelin. Meidän täytyy vähentää virheitä ja olla tehokkaampia, Stevens linjasi.