Suora

  • Urheilua Yle Puheessa: Urheiluilta: Menestyksekkään urheilujan uran vaatimukset
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

SSV ja TPS voittajia Salibandyliigassa

Debyyttikaudellaan 37 maalia laukonut Miko Kailiala jatkoi samaa tahtia, kun TPS aloitti Salibandyliigan kaatamalla vieraissa nousija OLS:n 8-3 (1-2, 2-0, 5-1). Kailiala latoi turkulaisten maaleista neljä.

urheilu
Juha Kivilehto
Juha Kivilehto.Lehtikuva

Avauksessaan Happeelle taipunut OLS johti vielä avauserän jälkeen 2-1, mutta jo omiensa ensimmäisen osuman rangaistuslaukauksesta tehnyt Miko Kailiala muutti kahdella perättäisellään tilanteeksi 2-3.

Päätöserässä ero kasvoi edelleen, ja päätösnumerot sinetöi kukapa muu kuin Kailiala jälleen rangaistuslaukauksesta. TPS:n toinen tehomies oli kolme maalia syöttänyt Teemu Aaltonen. Loviisassa SSV otti jo toisen voittonsa kaatamalla isäntä Torin 6-4 (1-1, 3-3, 2-0). Kotijoukkue johti vielä toisessa erässä 3-1 ja 4-3, mutta Viikingit eivät hätkähtäneet, ja tauolla tilanne oli taas tasan Riku Kekkosen osuttua vain sekuntia ennen summeria.

Ottelun parhaana palkittu Kekkonen osui illan voittomaalin päätösjakson alkuun, ja runsas minuutti ennen loppua Harri Forsten viimeisteli loppunumerot Markus Olkkosen syötöstä. Loviisan huippuhankinta Juha Kivilehti sai nimiinsä yhden syöttöpisteen.

Joensuun Josba kirjautti toisessa ottelussaan toisen tasapelinsä, kun se jakoi kotonaan pisteet Tapanilan Erän kanssa tuloksella 7-7 (2-3, 3-2, 2-2, 0-0). Joukkueet johtivat ottelua vuorotahtiin, mutta Erän Tuomas Iiskolan kahdeksan minuuttia ennen loppua laukoma tasoitus jäi illan viimeiseksi osumaksi.Parhaana Joensuussa palkittiin Josballe kaksi maalia laukonut ja yhden syöttänyt Jesse Reijonen. Salibandyliiga jatkuu keskiviikkona otteluilla Koovee - Classic ja TPS - Tapanilan Erä.

Suosittelemme

Tuoreimmat