Uusi jenkkihyökkääjä KuPS-paitaan

25-vuotias Johann Smith pelaa kuopiolaisseurassa loppukauden. Hän debytoinee jalkapalloliigassa jo keskiviikkoillan vierasottelussa HJK:ta vastaan.

urheilu
Jalkapalloilija Johann Smith
Kuopion Palloseura

Jalkapalloliigan häntäpäässä taisteleva Kuopion Palloseura on hankkinut joukkueeseen uuden hyökkääjän.

Yhdysvaltalainen Johann Smith liittyy kuopiolaisten vahvuuteen loppukauden kattavalla sopimuksella. 25-vuotias hyökkääjä on ollut viimeksi Yhdysvaltojen pääsarjassa pelaavan New York Red Bullsin testattavana.

Smithin on määrä pelata jo keskiviikkoiltana vierasottelussa Helsingin Jalkapalloklubia vastaan. Hän on pelikelpoinen myös lauantaina Helsingissä pelattavassa Suomen Cupin loppuottelussa espoolaista FC Honkaa vastaan.

- Smith tuo lisää vaihtoehtoja hyökkäyspeliin ja tuo lisää nopeutta ja yllätyksellisyyttä hyökkäyspelaamiseen, KuPS-valmentaja Esa Pekonen sanoo seuran nettisivuilla.

Kuopiolaisten vahvuudesta puuttuvat HJK-ottelussa varoitustilin täyttymisestä johtuvaa yhden ottelun pelikieltoa kärsivät hyökkääjä Ilja Venäläinen ja puolustaja Etchu Tabe. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat reittään poteva puolustaja Markus Joenmäki ja nilkkaansa paranteleva keskikenttäpelaaja Jerry Voutilainen.

Smithin tulosta seuran vahvuuteen kertoi ensimmäisenä Savon Sanomat. KuPS on jalkapalloliigassa tällä hetkellä kolmanneksi viimeisenä. Eroa viimeiseen sijaan eli putoajan paikalle on nyt kuusi pistettä. Liigaa on pelaamatta vielä kuusi ottelukierrosta.

Suosittelemme

Tuoreimmat