Suora

  • Urheiluruutu

Matti Kaario: Ei minua pidä onnitella

Pitkän linjan Ilves-kasvo, joukkueenjohtajana aiemmin tunnettu Matti Kaario astuu SM-liigaseurassa uuteen pestiin - yhden ottelun ajaksi.

urheilu
Matti Kaario
Matti Kaario (Arkistokuva)YLE / Mika Jyrävä

Tampereen Ilves jäi ilman vetäjiä, kun koko johto irtisanoutui keskiviikkona. Ilves nimitti SM-liigan mukaan Matti Kaarion operatiiviseksi johtajakseen yhden ottelun ajaksi, Jokereita vastaan torstaina.

Kaario on omien sanojensa mukaan täysin tietämätön Ilveksen johtoportaan kahtiajakautumisesta.

- Minä en ole koskaan ollut hallituksen ja työryhmien kuvioissa mukana, olen toiminut vain joukkueen kanssa. Kai heillä oli omat syynsä lähtöön, kun kerran siellä oli niin kovia Ilves-ihmisiä, Kaario mietti.

- Tämä on raskasta rakkaalle seuralle, eikä minua pidä onnitella, tämä on ihan tekninen juttu. SM-liigan ottelutapahtumat vaativat jonkun vastuuhenkilön järjestävältä organisaatiolta. Kun meillä ei ole nyt toimitusjohtajaa, niin on sovittu, että minä hoidan tämän homman ottelun vastuuhenkilönä.

Kaario korosti, että hänellä on vallitsevassa tilanteessa täysi luotto Ilveksen pääomistaja Vincent Manngardiin. - Hän on todella Ilves-sydäminen ihminen ja tekee kaikkensa, että kaikki menisi hyvin.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat