Suora

  • Rallin MM, mahtava rallikausi 2018
  • Urheilustudio
  • Cortina d'Ampezzo, naisten syöksylasku
  • Chaux-Neuve, yhdistetyn mäkiosuus
  • Yhdistetyn MC: Chaux-Neuve, mäkiosuus

KalPa-sankari: "Ode" on minulle mieluisa laituri

KalPan iloinen SM-liigan iltapuhde kulminoitui KalPan ykköskenttään, jossa Sakari Salminen rohmusi kypärätempun höysteeksi neljä tehomerkintää. Ossi Saarinen oli myös tärkeä palanen.

urheilu
Sakari Salminen (vas.) ja Ossi Saarinen, KalPan kaksikko
Sakari Salminen (vas.) ja Ossi Saarinen, KalPan tehokaksikko SM-liiga

Sakari Salmisen maalitilasto näytti kiikarilukemia ennen lauantaita. Taitohyökkääjä syttyi kuitenkin Pelicansia vastaan ilmiliekkeihin ja saldosi pisteet 3+1, kun KalPa haali 4-1-kotivoiton.

- Kun se ensimmäinen meni tänään maaliin, niin itselleni tuli luottavainen fiilis, että kyllä minä tämän osaan edelleen, paljasti Salminen. Ykköskentän pelistä paistoi kauas iloisuus ja mielikuvitus. Salminen ei syvempiä analyysejä lähtenyt heti pelin jälkeen tekemään.

- Kun äijät liikuttavat kiekkoa ja luistin liikkuu, niin silloin se on yleensä hyvännäköistä, sanoi Salminen. Ossi Saarisen tulo ykköskenttään toipilaana olevan Artturi Lehkosen paikalle oli Salmisen mielestä onnistunut siirto.

- Osasin melkein aavistaa, mitä tuleman pitää. Ode (Saarinen) osaa syöttää ja tekee paljon hommia kaukalossa. Hän on minulle hyvä ja mieluisa laituri. KalPalla on ollut vaikeuksia tällä kaudella pelin tason ailahtelevaisuuden kanssa, paketti ei ole aiemmin pysynyt koossa 60 minuuttia. Pelien sisällä tasoero omassa pelaamisessa on ollut iso. Nyt joukkue pelasi järkevän ja taktisesti hyvän pelin, kiitteli Salminen. Yleisöä Niiralan monttuun oli saapunut yleisöä 3545 - selvästi enemmän kuin kahdessa aiemmassa pelissä. Hyvätasoinen ottelu herätti myös yleisön ja tunnelma oli sen mukainen, eli erinomainen.
**
Kari Salmela, Kuopio**

Suosittelemme

Tuoreimmat