Epäillään talousepäselvyyksistä - poliisi ratsasi Napolin toimiston

Italian poliisi on ratsannut Serie A -seura Napolin toimiston talousepäselvyyksien takia. Määräykset ratsiaan oli antanut Napolin yleinen syyttäjä.

urheilu

Italian median mukaan poliisit kantoivat toimistolta tasepapereita, pelaajasopimuksia ja agentteja koskevia dokumentteja. Poliisi on tutkinut myös Roomassa sijaitsevan Italian jalkapalloliiton toimiston.

- Poliisi halusi kopiot pelaajien ja agenttien sekä pelaajien ja seurojen välisistä sopimuksista, ja me olimme velvoitettuja antamaan ne, liiton edustaja kertoi uutistoimisto AFP:lle.

Poliisin uskotaan tutkivan muun muassa joukkueen pelaajien osto- ja myyntioikeuksia, agenttien toimintaa ja näihin liittyvää rahaliikennettä.

Napolin lakimies Mattia Grassani vakuutti uutistoimisto ANSA:lle, että seura on kunnioittanut sopimussääntöjä siitä asti, kun Aurelio De Laurentiis otti Napolin haltuunsa vuonna 2005. Grassanin mukaan seura on tehnyt tapauksessa yhteistyötä poliisin kanssa.

Hallitseva Italian cupin mestari Napoli on tällä hetkellä toisena Serie A:ssa, tasapisteissä johtavan Juventuksen kanssa. Lisäksi joukkue pelaa Eurooppa-liigaa ja kohtaa torstaina PSV Eindhovenin.

Lähteet: AFP, AP

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat