Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

JJK takoi neljä maalia Jaron verkkoon

Mikko Innanen oli erittäin lähellä hattutemppua JJK:n kellistäessä FF Jaron 4-2.

urheilu

Kotijoukkue pystyi pelaamaan ottelussa paineettomasti, kun sillä ei ollut pelkoa putoajan paikalle joutumisesta eikä myöskään kärkipeleihin ollut asiaa. Jarolla sen sijaan matkaa suoran putoajan paikalle oli vain kolme pistettä.

Avausjakson pelitilanteita hallitsi hienokseltaan JJK. Kotijoukkeen Mikko Innanen niittasikin JJK:n 1-0 –johtoon tolpan kautta 17. minuutilla. Jaro tuli kuitenkin kuusi minuuttia myöhemmin tasoihin Jonas Emetin puskumaalilla.

Toisella jaksolla nähtiin Harjulla maalikarkelot, jotka aloitti JJK:n Mikko Manninen. Tämän jälkeen Innanen vei toisella maalillaan kotijoukkueen 3-1 –johtoon ottelun 59. minuutilla. JJK:n paineeton pelaaminen näkyi kentällä ja kahdeksan minuuttia myöhemmin luvut korjattiin jo 4-1:een Eero Markkasen maalilla.

Jaro jaksoi kuitenkin painaa vielä peliä JJK-alueelle ja kaksi minuuttia Markkasen maalin jälkeen Ashraf Sherif viimeisteli ottelun loppulukemat 4-2.

Innasen hattutemppu oli todella lähellä, kun hän tykitti toisella jaksolla pallon maalin ristikkoon.

Lopputuloksen myötä korjattiin myös yksi erikoinen tilasto. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun JJK onnistui liigahistoriansa aikana voittamaan Jaron kotikentällään.

Selkeästi Jaron joukkueessa näkyi paine pelaamisessa.

Kari Martonen

- Meillä oli hyvä liike, niin pallollisena kuin pallottomanakin. Kyllä se meidän taikamme pitää edelleenkin, kun pystymme tekemään ensimmäisen maalin, niin yleensä peli myös kääntyy lopulta meille, kertoi JJK:n päävalmentaja Kari Martonen.

- Selkeästi Jaron joukkueessa näkyi paine pelaamisessa. Me pystyimme kuitenkin aika vapautuneesti ja rennosti lähtemään peliin, summasi Martonen.

- Loppulukemien perusteella voisi päätellä, että oli meille vaikea peli. Mutta ei se minun mielestäni ollut. Kaikki oli kontrollissa, mutta vastustaja pääsi iskemään helposti. Tämä oli meille toinen tappio seitsemästä pelistä, että sinänsä homma on ok ja onneksi kaikki on vielä omissa käsissä, kertasi Jaron Jonas Emet.

Yle Urheilu, Jussi Lindroos, Jyväskylä

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat