Suora

  • Uinnin EM, välierät ja loppukilpailut 6.12.
  • Uinnin EM, välierät ja loppukilpailut

Sofia liian kova pala Isku-Volleylle

Tampereen Isku-Volley kärsi tappion lentopallon CEV Cupin ensimmäisen kierroksen vierasottelussaan Bulgariassa. Kotijoukkue Levski Sofia vei pelin 3-1 (25-16, 26-24, 20-25, 25-16).

urheilu
Lentopalloja.
Yle

Sofiassa pelatun ottelun ensimmäinen erä oli Levskin hallintaa alusta loppuun. Toisessa erässä Isku-Volleylla oli jo eräpallo 24-23-tilanteessa, mutta se ei tuonut tulosta, vaan Levski vei tämänkin erän ottamalla kolme viimeistä pistettä. Kolmas erä sen sijaan oli tamperelaisten otteessa viimeiseen niittiin asti. Neljännessä erässä kotijoukkue oli taas kentän kunkku ja varmisti otteluvoittonsa vastaansanomattomasti.

- Meillä olisi ollut mahdollisuudet voittoon, jos olisimme pelanneet koko pelin kuten sovittiin. Teimme liikaa isoja virheitä erien lopussa. Erävoitto sai joukkueen vähän liian tyytyväiseksi, mutta yhden erän voitto ei vielä riitä. Otteluvoitosta pitää pelata, Isku-Volleyn päävalmentaja Kai Mattila sanoi Lentopalloliiton tiedotteessa.

- Vastapuolikin näytti haavoittuvaisuutensa. Heillä on enemmän kokemusta, entisiä ja nykyisiä maajoukkuemiehiä joukkue täynnä. Meidän keskitorjujillamme oli hyvä vire ja saimme heidän keskihyökkäyksensä sekaisin. Saimme maajoukkuepassarin peliä sekaisin sekä otettu torjuntoja ja vaimennuksia.

Toinen osaottelu pelataan Tampereella ensi keskiviikkona. Isku-Volleyn pitää voittaa ottelu ja sen jälkeen niin sanottu kultainen erä, joka pelataan 15 pisteeseen asti, jotta pääsee jatkoon CEV Cupissa.

Mikäli Isku-Volley selvittää tiensä toiselle kierrokselle, vastaan tulee joko kreikkalainen Aris Thessaloniki tai belgialainen Antwerpen. Tappion tullessa Isku-Volleyn ottelut jatkuvat joka tapauksessa Challenge Cupissa.

Lähteet: Lentopalloliiton tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat