Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste
  • Jalkapalloilija Roosa Bröijer: " Liigalisenssin epääminen tuli täytenä sokkina"
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: NED - CAN
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: CMR - NZL

KalPa ei saa Philadelphia-tähteä – ainakaan vielä

Seuran toiveissa oli, että Scott Hartnell olisi pelannut KalPa-paidassa jo maaottelutauon jälkeen 15. marraskuuta. Laitahyökkääjä on kuitenkin ilmoittanut, että hän haluaa keskittyä NHL:n sopimusneuvotteluihin.

urheilu
Scott Hartnell.
Scott Hartnell. (Arkistokuva)EPA

Jääkiekon SM-liigassa pelaavan KalPan suunnitelmat NHL-seura Philadelphia Flyersin luottohyökkääjä Scott Hartnellin saamiseksi kuopiolaisten vahvuuteen ovat kokeneet takapakkia.

KalPalla oli toiveissa, että KalPan osaomistaja olisi pelannut SM-liigassa jo 15. marraskuuta KalPa-TPS-ottelussa. Nyt suunnitelmat ovat kuitenkin muuttuneet.

- Hartnell on ilmoittanut, että hän haluaa keskittyä vielä NHL:n työehtosopimusneuvotteluihin. Todennäköisesti ennen joulua ei tapahdu hänen suhteensa mitään, KalPan toimitusjohtaja Kimmo Kapanen sanoo.

Kapanen pitää nyt todennäköisimpänä, että Hartnell saapuisi Kuopioon vasta yhä aikaa hyvän ystävänsä, niin ikään KalPan omistajiin kuuluvan puolustaja Kimmo Timosen kanssa. Timonen on sanonut pelaavansa KalPassa, jos NHL-kausi perutaan kokonaan.

KalPa tarkkailee muutenkin mahdollisia vahvistuksia pelaajistoonsa, mutta nimiä Kimmo Kapanen ei halua nostaa esille.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat