Suora

  • Jalkapallon Saksan cupin välieräottelu Werder Bremen - Bayern München
  • Jalkapallon Saksan cup, välieräottelu
  • Jalkapallon Italian cupin välierän Milan - Lazio 2. osaottelu
  • Jalkapallon Italian cupin välieräottelu Milan - Lazio, kuvailutulkkaus
  • Urheiluruutu

Nummelin lainasopimuksella TPS:ään - "Hienoa jäädä Turkuun"

TPS:n viikko alkoi loistavilla uutisilla. Puolustaja Petteri Nummelin vahvistaa jälleen lainasopimuksella TPS:n joukkuetta.

urheilu
Petteri Nummelin
Petteri Nummelin liittyy jälleen TPS-miehistöön.Yle

Puolustaja Petteri Nummelin vahvistaa jo toisen kerran tänä syksynä jääkiekon SM-liigassa pelaavaa Turun Palloseuraa. Nummelin pelaa TPS:n miehistössä lainasopimuksella Sveitsin liigan Luganosta.

Tällä kertaa TPS ja Lugano ovat sopineet, että Nummelin kiekkoilee turkulaisjoukkueessa joulukuun kahdeksanteen päivään ulottuvalla sopimuksella.

Nummelin kävi jo aiemmin syksyllä pikavierailulla TPS:ssä. Pesti jäi yhden ottelun mittaiseksi, koska Lugano kutsui Nummelinin takaisin Sveitsiin.

Nummelin on jo valmiiksi Turussa, koska kamppaili viime viikolla kotikaupungissaan Leijonien Euro Hockey Tour -joukkueessa. Nummelin sanoi EHT-turnauksessa toivovansa, että saisi jäädä Turkuun ja pelata TPS:ssä.

- Fiilikset ovat korkealla ja tuntuu hienolta jäädä Turkuun. Sain viime viikolla kolme hyvää peliä alle eli nyt on hyvä putki päällä ja intoa riittää, Nummelin totesi TPS:n tiedotteessa.

Nummelin pelaa TPS:ssä jo tiistain SM-liigan kierroksella TPS:n ja Tapparan mittelössä. Lugano on varannut jälleen oikeuden kutsua Nummelinin Sveitsiin, mikäli sveitsiläisseuran pelaajatilanne sitä vaatii.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat