Suora

  • Urheiluruutu
  • Jalkapallon Saksan cupin välieräottelu Werder Bremen - Bayern München
  • Jalkapallon Saksan cup, välieräottelu
  • Jalkapallon Italian cupin välieräottelu Milan - Lazio, kuvailutulkkaus
  • Jalkapallon Italian cupin välierän Milan - Lazio 2. osaottelu
  • Urheiluruutu

Varapuheenjohtajaksi valittu Rahkamo: Jos saamme nenät samaan suuntaan, alkaa syntyä

Susanna Rahkamo haluaa tuoda huippu-urheiluun lisää ammattimaisuutta. Hyvien tulosten kautta saadaan toimintaa myös lisää rahaa.

urheilu
Olympiakomitean varapuheenjohtaja Susanna Rahkamo
Olympiakomitean varapuheenjohtaja Susanna Rahkamo.Yle

Taitoluisteluliiton puheenjohtaja ja Olympiakomitean valtuuskunnan kokouksessa varapuheenjohtajaksi valittu Susanna Rahkamo uskoo, että suomalainen huippu-urheilu pääsisi jo nykyisellään eteenpäin. Ensin on vain löydettävä yhteinen suunta.

- Mielestäni pitää saada ensiksi aikaan yhteinen visio ja tahtotila. Kentällä on paljon porukkaa ja jos saamme nenät samaan suuntaan, luulen, että sitten alkaa syntyä, Rahkamo sanoi Yle Urheilun haastattelussa.

- Kun alkaa syntyä tuloksia, niin kyllä talouskin ratkaistaan. Helpompi saada tähän hommaan lisää, kun on mieletön draivi päällä.

Taitoluistelu-urallaan MM-hopealle yltänyt Rahkamo sanoo, että eniten kehitettävää on ammattimaisessa asenteessa.

- Olemme ammattimaisuudessa aika kaukana kansainvälisestä tasosta. Olemme vähän niin kuin nallipyssyillä leikkimässä, kun muut ovat melko paljon järeämmällä aseistuksella mukana, Rahkamo kuvailee.

- Se pitää muuttaa. Pitää saada koko ketju, kaikki huippu-urheilun kanssa tekemisissä olevat, ammattimaisiksi. En tarkoita ammattilaisuutta, vaan ammattimaisuutta.

Olympiakomitean toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Painiliiton puheenjohtaja Jukka Rauhala.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat