Hyppää sisältöön

Romar myhäili: Paljon tärkeitä pisteitä

Andreas Romar pystyi hyödyntämään alppihiihdon maailmancupin supersuurpujottelun Lake Louisen osakilpailussa hyvän lähtöpaikkansa.

Andreas Romar jatkoi Lake Louisessa hyviä otteitaan laskemalla Super-G:n maailmancup-kauden avauskilpailussa seitsemänneksi. Romar sivusi samalla uransa parasta maailmancup-sijoitusta.

- Nälkä kasvaa syödessä, mutta olen kyllä tyytyväinen tämän päivän sijoitukseen. Jossain vaiheessa maalialueella tuntui, että aika ei riitä kymmenen parhaan joukkoon. Niin siinä sitten kävi, että jälleen seitsemäs sija ja paljon tärkeitä maailmancupin pisteitä, Romar iloitsi liiton tiedotteessa.

Romar lähti rinteeseen kahdeksantena ja oli ennen "kuumaa ryhmää" kiinni kolmannessa sijassa ajallaan 1.36,17. Lopulta tuloksena oli seitsemäs sija, joka sivusi viime kaudella Val Gardenan ja Kvitfjellin osakilpailujen tuloksia. Kilpailun voiton vei Norjan Aksel Lund Svindal.

- Hyvää tekemistä teknisellä radalla. Selkeästi näkyy nyt hyödyt siitä, että ollaan harjoiteltu paljon suurpujottelua. Tekninen puoli oli hyvin mukana ja, kun rata kääntää enemmän ja joutuu tekemään paljon duunia, niin se tuntuu sopivan minulle, Romar kertoi.

- Radan loppuosa oli hyvää tekemistä ja liukupätkällä huomasi, että uusien sääntöjen mukaiset sukset toimivat minulla hyvin. Välineet on ollu kunnossa koko syksyn ja nyt on kaiken kaikkiaan hyvä välinerepertuaari Atomicilta. Ja jos jokin juttu ei toimi, niin iso tehdas pystyy tekemään nopeita ratkaisuja, jotta homma saadaan toimimaan, Romar kiitteli.

Romarin kausi jatkuu jo ensi perjantaina Coloradossa syöksykisalla.

.
.