Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Rytmisen MM, 4-ottelun B-ryhmän finaali
  • Painin MM, vapaapaini

Latvalasta Volkswagenin "ykköskuski" - Ogier vähät välitti

Jari-Matti Latvala lähtee Volkswagenin WRC-autojen numeroinnin mukaan tammikuussa alkavaan kauteen tallin ykköskuskina. Kumpikaan Polo-kuski ei antanut asialle painoarvoa.

urheilu
Volkswagenin uusi ajokki esiteltiin Monacossa.
Volkswagenin WRC-auto esiteltiin Monacossa.AFP / Lehtikuva

Uutena tallina rallin MM-sarjaan ensi kaudella osallistuva Volkswagen arpoi kuljettajiensa autojen numerot heittämällä kolikkoa. Tallin suomalaiskuski Jari-Matti Latvala oli ranskalaista Sebastien Ogieria onnekkaampi ja sai Polonsa kylkeen numeron 7.

- Meillä on tasavertaiset lähtökohdat. Tämä on todella reilua ja sitä mitä halusin. Meillä ei ole tallimääräyksiä, ja tämä on paras tapa lähteä kauteen. Puhuimme tallin väen kanssa, ja joku ehdotti, että järjestys arvotaan, Latvala kertoi Meksikon testeissä tehdystä arvonnasta Autosportille.

Viime kauden Skodalla ajanut Ogier oli Latvalan kanssa samoilla linjoilla. Tulisieluinen ranskalainen kuitenkin linjasi tallikaverilleen tavoitteensa.

- En ole taikauskoinen, joten en välitä numeroista. Ainoa numero, josta välitän on numero 1. Sanoin Jari-Matille, että hän sai voittaa arvonnan, mutta minä hankin ykköstilan itselleni, Ogier korosti.

Lähteet: Autosport

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat