Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Närbild
  • Erään kirjan elinkaari
  • Rallin MM, mahtava rallikausi 2018

KalPasta pois potkittu luotsi Ilveksen peräsimeen

Tuomas Tuokkola seuraa Raimo Helmistä Ilveksen päävalmentajana. Kaksivuotinen sopimus alkaa tämän kauden jälkeen.

urheilu
Tuomas Tuokkola.
Tuomas Tuokkola.Lehtikuva

Tuomas Tuokkolasta tulee jääkiekon SM-liigassa viimeisenä olevan Ilveksen päävalmentaja ensi kaudella. Tällä hetkellä tamperelaisjoukkuetta valmentaa Raimo Helminen, joka on ilmoittanut seurajohdolle, ettei jatka tehtävässään tämän kauden jälkeen.

- Fiilikset ovat todella hyvät. Kävimme keskustelut Ilveksen hallituksen puheenjohtajan Vesa Kainulaisen ja toimitusjohtaja Heikki Tarvaisen kanssa erittäin myönteisessä hengessä ja pääsimme aika nopeasti yhteisymmärrykseen.

- Päätökseeni vaikutti myös se, että sain Kainulaisen ja Tarvaisen toiminnasta ja ajatuksista varsin positiivisen kuvan organisaatiosta, kahden vuoden sopimuksen tehnyt Tuokkola sanoo.

36-vuotias Tuokkola sai potkut KalPan peräsimestä juuri kauden alla. Alavutelaislähtöinen luotsi valmensi toistaiseksi ainoalla SM-liigakaudellaan (päävalmentajana) KalPan runkosarjan voittoon, mutta pudotuspeleissä KalPa putosi heti puolivälierissä, vaikka johti Bluesia vastaan voitoin 3-0.

Ennen KalPa-pestiään Tuokkola toimi KalPan A-nuorten päävalmentajana ja KalPan apuvalmentajana Pekka Virran toimiessa päävalmentajana. Tuokkolan meriittilistalta löytyy myös nuorten Suomen mestaruus JYPistä.

Suosittelemme

Tuoreimmat