Hyppää sisältöön

Romar manasi hidasta laskuaan

Andreas Romar pystyi kasvattamaan supersuurpujottelun maailmancupin pistesaldoaan Val Gardenassa. Romarin mukaan parempaankin oli mahdollisuuksia.

Andreas Romar Kuva: AFP / Lehtikuva

Romar sijoittui Val Gardenassa, Italiassa super-G:n 21:nneksi, mikä kartutti hänen pistesaldoaan 10 pisteellä. Supersuurpujottelucupissa hän on tällä hetkellä 16. sijalla. Romar jäi voittajasta, Norjan Aksel Lund Svindalista 2,18 sekuntia.

– Omasta mielestä laskin ihan hyvin tänään, vaikka tulikin pari virhettä. Laskeminen tuntui ihan hyvältä, mutta hitaalta. Kolme kymmenystä, kun olisi saanut ajasta pois, niin sijoitus olisi kymmenen parhaan joukossa, Romar harmitteli Ski Sportin tiedotteessa.

– Loppukaudesta kaikki pisteet on tärkeitä. Aika paljon jätkiä tuli tänään ohitse takaa ja juuri tuohon minun eteen. Rata oli hyvässä kunnossa ja merkkaus aika helppo, niin tänään ei tarvinnut tehdä mitään erikoista laskua noustaakseen korkealle.

Lauantaina Val Gardenassa lasketaan syöksylaskun kauden kolmas kilpailu. Romar aikoo lähteä hakemaan jälleen lisää pisteitä ja toivoo, ettei lumisade sotke kisaa yhtä paljon kuin super-G:tä.

– Joskus lumisateella rata nopeutuu isoille lähtönumeroille, joten huomenna lähtöpaikalla tulee varmasti olemaan suuri merkitys, mutta sen näkee vasta kisassa mikä se hyvä lähtöpaikka tulee olemaan.

.
.