Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Kärppä-ikoni paluustaan: "Haluan olla mahdollisimman hyvä"

Jari Viuhkola toivoo, että loukkaantumiset olisivat vihdoin takana.

urheilu
jari viuhkola
Jari ViuhkolaYle

Oulun Kärppien luottohyökkääjä Jari Viuhkola teki lauantaina vihdoin paluunsa jääkiekon SM-liigaan. Lauantain HPK-ottelu oli Viuhkolalle vasta kauden toinen, sillä 32-vuotias hyökkääjä on ollut sairastuvalla kauden avaustaistosta lähtien.

- Pelaaminen tuntui yllättävän hyvältä. Pitkä tauko on takana ja aika vähän on joukkuetreenejä alla. Hieman pelotti lähteä pelaamaan, mutta yllättävän hyvin meni, Viuhkola kommentoi Yle Urheilulle paluutaan.

Viuhkola pelasi paluuottelussaan reilut 14 minuuttia ja keräsi plusmiinussarakkeeseensa +1. Tehopisteille Kärppä-ikoni ei vielä HPK:ta vastaan päässyt.

- Olin tyytyväinen omaan suoritukseeni. Parannettavaa jäi paljon, mutta tuntumaa tulee pelien kautta. Kun saan harjoituksia ja pelejä alle, niin kyllä ne tilanteet alkavat sieltä tulla.

Koko uransa Kärppiä edustanut Viuhkola on ollut viime vuosina todellinen epäonnen soturi. Kokenut keskushyökkääjä ei pelannut selkävaivojen vuoksi toissa kaudella lainkaan ja kolmelta viime kaudelta liigataistoja on kertynyt loukkaantumisten vuoksi vain 80.

- Loukkaantumisia on ollut liikaa. Toivottavasti ne olisivat nyt tässä ja pystyisin nyt keskittymään täysillä jääkiekkoon, Viuhkola totesi.

Viuhkola on nähnyt Kärppä-paidassa paljon. Taitava kahden suunnan sentteri oli mukana nostamassa oululaisia SM-liigaan keväällä 2000 ja juhlinut neljästi Suomen mestaruutta. Viuhkola toivookin pystyvänsä vielä palaamaan huippuvuosiensa tasolle.

- Totta kai haluan olla mahdollisimman hyvä. On kuitenkin selvää, että hyviä ja huonoja pelejä tulee tähän alkuun. Menee aikaa, että saan suoritustasoni tasapainoon.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat