Suora

  • Veikkausliigan päätöskierros
  • Urheiluruutu
  • Huuhkajia ja panelistijuoruja
  • Huuhkajia ja panelistijuoruja
  • Urheiluruutu

Lehtonen iskussa - LP Kangasala teki historiaa

Riikka Lehtonen palasi kotimaan kentille iskemällä Suomen Cupin finaalissa LP Kangasalalle 19 pistettä. LP Viesti kaatui erin 3-2, ja Kangasala otti seurahistoriansa ensimmäisen Cup-tittelin.

urheilu
Riikka Lehtonen LP Kangasala
Riikka Lehtonen palasi Suomen lentopallokentille vahvasti.Lehtikuva

LP Kangasala esitti lentopallon Suomen Cupin loppuottelussa lauantaina loistavan nousun LP Viestiä vastaan. Kangasala hävisi finaalin kaksi ensimmäistä erää, mutta väänsi ensimmäistä kertaa Cup-mestariksi voittamalla kolme erää putkeen.

Kangasala sai loppuotteluun todellisen huippuvahvistuksen, kun Suomen kaikkien aikojen menestynein lentopalloilija Riikka Lehtonen palasi 14 vuoden tauon jälkeen kotimaan kentille.- Peli oli meidän hallussamme kun

- Riikka Lehtonen on kyllä parhaimmillaan, kun ottelussa on ratkaisutilanteet. Hän on vahva tyyppi. Meiltä Kaisa Jokinen onnistui hyvin ja näytti mallia myös muun joukkueen kannustajana, kertaili LP Viestin luotsi Kari Raatikainen.

Lehtonen paukutti Viesin kenttäpuoliskolle yhteensä 19 pistettä (+6) ja oli Magda Marasin jälkeen joukkueensa tehokkain.

- Alussa meillä oli vielä hiukan hakemista, vaikka ensimmäinen erä ei ollut mitenkään huono. Riikka Lehtosen ja muun joukkueen yhteistyö alkoi parantua toisen erän jälkeen. Alussa näkyi vielä, että yhteisharjoittelua oli vain vähän takana, sanoi LP Kangasalan valmentaja Ismo Tahvanainen.

Kangasala syrjäytti Viestin mestarin paikalta erävoitoin 22-25, 14-25, 25-19, 25-21, 15-10. Vantaan areenalle loppuottelua seuraamaan oli saapunut peräti 1780 katsojaa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat