Suora

  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: ITA - BRA
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: JAM - AUS
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Nieminen taisteli upeaan voittoon Australiassa

Jarkko Nieminen taisteli 3-2-voittoon saksalaisesta Tommy Haasista tenniksen Australian avointen avauskierroksen mittelössä.

urheilu
Jarkko Nieminen kuvassa
Jarkko Nieminen väänsi maukkaan voiton Tommy Haasista.Lehtikuva

Jarkko Nieminen peittosi saksalaisen Tommy Haasin tenniksen Australian avointen avauskierroksen mittelössä. Nieminen oli parempi huippujännittävässä mittelössä erin 3-2.

Nieminen on maailmanlistalla 70:s, Tommy Haas 21. sijalla. Haas oli vienyt kaksikon aiemmat kohtaamiset, mutta nyt suomalainen oli vahvempi.

Nieminen voitti avauserän tiukkojen vaiheiden jälkeen 7-6 (7-3). Toisessa erässä Nieminen karkasi jo 4-1-johtoon, mutta joutui taipumaan 4-6.

Suomalaispelaaja vei kolmannen erän 6-3. Neljäs erä meni kuitenkin saksalaiselle 6-4 ja näin ratkaisu venyi viidenteen erään. Ratkaisuerässä Nieminen oli vahvempi 8-6.

Niemisen jatkopaikka vaati kolmen tunnin ja 45 minuutin uurastuksen. Nieminen selvitti ratkaisuerän 5-6-tilanteessa ottelupallon ja punnersi makeaan voittoon.

Niemisen toisen kierroksen vastustaja on kroatialainen Ivan Dodig (ATP-74). Dodig kukisti avauskierroksella kiinalaisen Di Wun.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat