Suora

  • Katowice Minor CS:GO
  • Jääkiekkokierros
  • Suomen Urheilugaala
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

"Planeetan paras hyökkääjä" pussitti NBA:ssa 52 pistettä

Dallas Mavericks ei saanut Oklahoma Cityn Kevin Durantia kuriin. Ennätyspisteistä peräti 21 syntyi vapareista.

urheilu
Kevin Durant donkkaa
Kevin Durant oli hurjassa iskussa Dallasissa. (Arkistokuva)AFP / Lehtikuva

Oklahoma City Thunderin Kevin Durant pussitti peräti 52 pistettä, kun Thunder väänsi Dallas Mavericksin kumoon jatkoajalla 117-114. Samalla Durant kohenteli NBA-uransa ennätystä yhdellä pisteellä.

- Hän on koko planeetan paras hyökkääjä. Siitä tuskin on mitään epäselvyyttä. Olisimme voineet toki tehdä jotain asioita toisin suitsiaksemme häntä, ja siitä otan osan omaan piikkiini, tunnusti Dallasin valmentaja Rick Carlisle rehdisti.

Durant kasasi suuren osan pisteistään vapaaheittoviivalta. Hän pääsi ottelussa 21 kertaa vapariviivalle ja upotti kaikki yritykset. Dallasin Shawn Marionin mielestä ottelun tuomarikolmikko ei ollut tehtäviensä tasalla.

- On vaikea voittaa ketään, kun pelaat viidellä kahdeksaa vastaan. Se on hullua. Osa vihellyksistä meni oikein, mutta muutamat olivat kyseenalaisia, Marion puhisi ottelun jälkeen.

Ottelun loppu oli todellista kissa-hiiri-leikkiä, eikä kumpikaan joukkue päässyt varsinaisten peliajan kuuden viimeisen minuutin ja jatkoajan aikana kolmea pistettä pidemmälle karkumatkalle.

Russell Westbrook heilutti Dallasin korisukkaan 31 pisteen arvosta. Dallasin joukkueesta kuusi pelaajaa ylsi kaksinumeroiseen pistemäärään. 18 pisteeseen päätyivät OJ Mayo ja Dirk Nowitzki.

Lähteet: AP

Suosittelemme

Tuoreimmat