Suora

  • Katowice Minor CS:GO
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Lähteenmäen SM-kisat jäämässä väliin

Krista Lähteenmäki on ollut alkuviikon flunssassa. Hän ei starttaa SM-hiihdoissa ainakaan perjantaina ja lauantaikin on erittäin epätodennäköinen.

urheilu
Krista Lähteenmäki
Heidi Lehikoinen

Krista Lähteenmäki ei starttaa Jämin SM-hiihdoissa ainakaan perjantaina. Lähteenmäen kilpaileminen lauantaina on hiihtäjän itsensä mukaan "erittäin epätodennäköistä". Sunnuntain matkalle hän ei ole edes ilmoittautunut, koska aikeissa oli hiihtää vain perjantaina ja lauantaina.

Lähteenmäki on ollut alkuviikon flunssassa, ja aloitti eilen lääkekuurin. Kuumetta hänellä ei ole.

  • Nyt olo on hieman parempi, mutta ei minusta aamulla olisi kisakuntoon ollut. Jos ihmeitä ei tapahdu, en tule hiihtämään kumpanakaan päivänä. Perjantaina en ainakaan hiihdä ja lauantain osalta teen päätöksen huomenna. Jos olo on samanlainen kuin tänään, en hiihdä, Lähteenmäki kertoi tiedottessaan.

- Tietysti harmittaa, sillä mieli tekisi hiihtää ja kilpailla kotikisoissa, mutta lääkäri suositteli kilpailujen väliin jättämistä. Tänä vuonna MM-kilpailut ovat tärkeimmät, ja kaiken teen niiden ehdoilla. Siksi en ota mitään riskiä, vaan tärkeintä on nyt tervehtyä kunnolla. Tällä hetkellä saan hiihtää kevyttä lenkkiä, joten voi olla, että käyn Jämillä lauantaina katsomassa samalla kisojakin, Lähteenmäki sanoi torstaina.

Suosittelemme

Tuoreimmat