Suora

  • Urheilukierros
  • Yleisurheilun GP-sarja, Jyväskylä
  • Yleisurheilun GP-sarja, Jyväskylä
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: JPN - ENG
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: SCO - ARG
  • Urheiluruutu
  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

Aravirta tuohtui Kärppien bussin tärvelemisestä

Kärppien linja-auton renkaaseen oli porattu Hämeenlinnassa pelatun HPK-ottelun tiimellyksessä reikä. Hannu Aravirta ei ollut ilkivallasta mielissään.

urheilu
Hannu Aravirta
Hannu Aravirta. (Arkistokuva)Tomi Hänninen

Hannu Aravirralla riitti lauantain HIFK-ottelun jälkeen murheita. Oulun Kärppien linja-auto joutui ilkivallan kohteeksi joukkueen Hämeenlinnan-reissulla, ja Helsingissä oululaisten nuori laitahyökkääjä Joonas Donskoi loukkaantui.

Aravirran mukaan bussin renkaaseen oli porattu ohut reikä, mikä aiheutti suuren vaaran renkaan räjähtämiselle kesken Helsingin matkaa.

Aravirta painotti, ettei hän enää tunnista tällaisen tapahtuman jälkeen jääkiekkoa sellaiseksi jääkiekoksi, jonka hän on aikanaan aloittanut.

Aravirta vetosi kiekkoväkeen; rengas olisi voinut räjähtää ja aiheuttaa suuren vaaran kesken matkan arvokkainen ihmishenkineen ja lasteineen.

Aravirta ei kuitenkaan halunnut toistaa tätä sanomaansa kameran edessä Ylen haastattelussa, vaan suostui puhumaan haastattelussa ainoastaan pelistä, jota väritti Donskoin loukkaantuminen toisessa erässä.

Donskoi sai avaussyötön keskialueelle, eikä nähnyt pimeästä kulmasta tullutta HIFK-puolustaja Martti Järventietä. Donskoi kaatui taklauksen voimasta ja iski vielä kaatuessaan päänsä toiseen HIFK-pelaajaan Arttu Luttiseen. Donskoi jäi jäähän makaamaan ja jouduttiin lopulta kantamaan jäältä paareilla.

- Hän makasi pitkään jäällä, kuten kaikki näkivät. Jonkinlainen tajuttomuus siinä tuli. Hänet on viety sairaalaan. Raajat toimivat ja muisti palasi, Aravirta kommentoi.

- Voisi toivoa, että säikähdyksellä selvittiin; jos ei takapakkeja tule, niin lievä aivotärähdys. Sellaisen näin arkilääkärinä diagnosoisin, Aravirta selvitti.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat