1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Malmströmillä mainio MM-kenraali

Victor Malmström oli toinen Les Menuiresissä lasketussa Eurooppa-cupin suurpujottelussa. Malmström valmistautuu Schladmingin MM-kisoihin.

Schladmingin MM-kisoihin valmistautuvat B-maajoukkueen laskijat hakevat kisatuntumaa Ranskan Les Menuiresin Eurooppa-cupista.

Levin Eurooppa-cupin osakilpailun alkukaudesta voittaneelle Victor Malmströmille suurpujottelukilpailu onnistui erittäin hyvin, sillä ensimmäisellä kierroksella kahdeksannella sijalla ollut Malmström nousi toisella kierroksella toiseksi. GrIFK:n laskija kellotti toisella kierroksella toiseksi kovimman ajan. Hän hävisi kilpailun voittajalle, Italian Florian Eisathille ainoastaan 0,01 sekuntia.

Kilpailun ensimmäisellä kierroksella Samu Torsti oli hyvässä vauhdissa ja laski kierroksen neljänneksi nopeimman ajan. Toisella kierroksella vaasalainen ei onnistunut yhtä hyvin ja putosi 13. sijalle. Eemeli Pirinen sortui avauskierroksella sisäsuksivirheeseen ja ulosajoon.

– Victor laski tänään omalla tasollaan ja muutaman vaikean kisan jälkeen tämä oli jälleen osoitus, että normaalit laskut riittävät. Ero kärkeen oli tänään harmittavan pieni, mutta hyvä nousu ensimmäisen kierroksen kahdeksannen sijan jälkeen, B-maajoukkueen päävalmentaja Janne Haarala kertoi Ski Sport Finlandiin tiedotteessa.

Eurooppa-cup jatkuu keskiviikkona laskettavalla toisella suurpujottelulla Les Menuiresissa.