Suora

  • Teroottisia novelleja ja kolmioloikkaa
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Nadal palasi vihdoin tenniskentille - "On yhä päiviä, jolloin sattuu"

Nadal ja Juan Monaco voittivat Chilessä tshekkiparin nelinpelissä. Nadalin polvessa on yhä satunnaisia kipuja.

urheilu
Rafael Nadal
Rafael Nadal. (Arkistokuva)EPA / Jason Szenes

Rafael Nadal palasi tenniskentille seitsemän kuukauden tauon jälkeen. Entinen maailmanlistan ykkönen voitti Argentiinan Juan Monacon kanssa Tshekin Frantisek Cermakin ja Lukas Dlouhyn erin 2-0 Chilen avointen nelinpelin ensimmäisellä kierroksella.

- En ole pelannut seitsemään kuukauteen. Mutta ei se ensimmäinen ottelu minulle ollut, vaikka olen ollut pitkään sivussa. Tuntuma on hyvin erilainen kuin aiemmin. Alussa on vähän epäselvää, miten reagoin pelaamiseen - miten jaksan fyysisesti ja miten polveni reagoi. Mutta tenniksen pelaaminen tuntuu hyvältä, Nadal kertoi.

- Oli mukavaa pelata taas virallisessa ottelussa, vaikka se oli nelinpeli. Sain pelata yhden parhaista ystävistäni kanssa. Tämä on minulle alku, ja oli mukavaa pelata, kun kenttä on täynnä ihmisiä. Kun saavuin tänne, kannattajat ottivat minut hyvin vastaan. Kentälle meneminen on aina erityistä. Olen hyvin kiitollinen kaikesta, mitä minulle on tapahtunut sen jälkeen, kun saavuin tänne.

Espanjalainen oli edellisen kerran pelannut kesällä Wimbledonin mestaruusturnauksen toisella kierroksella, minkä jälkeen polvivamma on pitänyt hänet sivussa tositoimista.

- Lääkärit sanoivat, että polveni on kunnossa. Sen hajoamisesta ei ole riskiä. On yhä päiviä, jolloin siihen sattuu. Täällä pelaaminen tekee minut onnelliseksi ja se on merkki oikeaan suuntaan etenemisestä, Nadal totesi.

Lähteet: Reuters

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat