Suora

  • Uinnin EM, välierät ja loppukilpailut 6.12.
  • Uinnin EM, välierät ja loppukilpailut

Ravisuoran vuosi täynnä suuria tunteita ja elämyksiä - katso video

Kurkista, mitä Ravisuoran vuodessa on tapahtunut.

urheilu
Joanna Kuvaja.
Ravisuoran matkassa

Ravisuoran ensimmäinen vuosi televisiossa tarjosi ennen kaikkea suuria tunteita ja elämyksiä. Tapasimme lähetyksissä tuttuja kasvoja, urheilijoita, poliitikkoja. Kruununa tasavallan presidentti Sauli Niinistön vierailu Kuninkuusraveissa ja Ravisuorassa.

Alkuvuonna seurattiin Suomen ensimmäistä ravi-realityä. Näyttelijät Anu Sinisalo ja Antti Reini sekä laulaja Mikko Kuustonen ja hänen tyttärensä, näyttelijä Minka Kuustonen olivat ravivalmentaja Antti Serkamon opissa tavoitteenaan ohjastaa hevosta oikeassa ravilähdössä. Tie Teivaisiin -sarjan finaali käytiin Vermon raviradalla 30. toukokuuta ja finaalilähdön voittajaksi kruunattiin Anu Sinisalo.

Ravisuoran ensimmäinen vuosi oli silti kaiken kaikkiaan hevosten, ohjastajien, valmentajien, omistajien ja kasvattien juhlaa. Supertähti Brad de Veluwe nousi suurvoittojensa myötä koko kansan tietoisuuteen ja parhaimmillaan havaittavissa oli pienimuotoista "ravibuumia". Bradia odotetaan kaviourille jälleen maaliskuussa Helsinki-ajoon ja ravivuoden kohokohta oriin kohdalla lienee Elitloppet.

Katso ravivuoden kohokohdat oheisesta videosta!

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat