Suora

  • Jääkiekon EHT-turnaus, Ruotsi - Venäjä
  • Jääkiekon EHT-turnaus, Tshekki - Suomi
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Jääkiekon EHT-turnaus, Ruotsi - Venäjä
  • Elävä arkisto esittää

Nadalilla hurja finaalipäivä - argentiinalaisyllättäjä teki kovan tempun

Horacio Zeballos nousi Novak Djokovicin ja Roger Federerin rinnalle harvalukuiseen joukkoon. Rafael Nadal sai urakoida kahdessa loppuottelussa.

urheilu
Rafael Nadal.
Rafael Nadal.Mario Ruiz / EPA

Rafael Nadal kärsi yllätystappion paluuturnauksensa loppuottelussa Chilen Vina del Marissa. Vain 14 peliä matkalla finaaliin hävinnyt espanjalainen taipui argentiinalaiselle Horacio Zeballokselle erälukemin 6-7 (2-7), 7-6 (8-6), 6-4.

Maailmanlistan sijalla 73 olevan Zeballoksen temppu oli kova, vaikka Nadal pelasi ensimmäistä turnaustaan seitsemään kuukauteen. Hänestä tuli Novak Djokovicin ja Roger Federerin lisäksi kolmas pelaaja, joka on onnistunut selättämään Nadalin massaturnauksen finaalissa.

Polvivammastaan vihdoin toipunut Nadal pelasi liki kolme tuntia kestäneen finaalin lisäksi nelinpelin loppuottelussa. Siinäkin tuli tappio, kun hän ja argentiinalainen Juan Monaco hävisivät italialaisille Paolo Lorenzille ja Potito Staracelle selvin lukemin 2-6, 4-6.

26-vuotias Nadal ei ollut asettanut kovia tavoitteita paluuturnaukseensa. Hän kertoi tunteneensa vielä ennen turnausta kipua polvessaan ja lähti hakemaan Vina del Marista "mahdollisimman montaa ottelua".

Ennen maaliskuussa pelattavia Indian Wellsin ja Miamin Masters-turnauksia Nadal aikoo pelata massaturnaukset Brasiliassa ja Meksikossa.

Lähteet: AFP

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat