Suora

  • Huuhkajia ja panelistijuoruja
  • Käsipallon Champions League: Cocks - Sporting CP
  • Urheiluruutu
  • Käsipallon Champions League, Cocks - Sporting CP
  • Vastentahtoinen paluumuuttaja Jac Karlsson ikävöi käsipalloilijan ammattilaiselämää
  • Maalikuningas Filip Valencic: Ulkomailla futis on bisnestä, Suomessa joukkue on perheesi

Neziri hurjana jo alkuerissä: uusi Suomen ennätys

Nooralotta Neziri juoksi jo toisen loistoajan viikon sisään. Neziri rikkoi Manuela Boscon 13 vuoden takaisen 60 metrin aitajuoksun Suomen ennätysajan Jyväskylässä.

urheilu
Nooralotta Neziri juoksi voittoon Tampereen Tähtien kisoissa
Lehtikuva

Turun Urheiluliiton aitajuoksulupaus Nooralotta Neziri on juossut Jyväskylässä sisäratojen 60 metrin aitajuoksun uudeksi Suomen ennätysajaksi 8,07. Edellinen ennätys oli vuodelta 2000, jolloin Manuela Bosco selvitti aidat aikaan 8,12.

Aiemmin kuluvalla viikolla Ranskan Val de Reuil'ssa ajan 8,13 pinkonut Neziri otti Jyväskylän SM-hallikisojen alkuerissä ylivoimaisen voiton. Toiseksi kovinta vauhtia piti ensimmäisessä erässä juossut Elisa Leinonen ajallaan 8,24.

- Ei ollut mikään superlähtö, mutta tuntui, että juoksu meni eteenpäin. Minulla on ollut hieman takapainotteisuutta juoksussa, mutta nyt tuntui helpolta. Jos pystyn pitämään juoksun noin helppona, uskon pystyväni parantamaan, Neziri kertoi alkueräjuoksun jälkeen.

Vasta 20-vuotiaan Nezirin ja Leinosen lisäksi loppukilpailuun selviytyivät Lotta Harala, Oona Hujanen, Matilda Bogdanoff, Reetta Hurske, Jatta-Juulia Hanski ja Hanne Kantanen.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat