Suora

  • DreamHack Open Fall 2020
  • Urheilukierros
  • Ihmisrauniosta MM-tittelihaastajaksi - pilkattu Robert Helenius on ällistyttänyt koko nyrkkeilymaailman
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

FightSport: Kuivaselle potkut UFC:stä

Anton Kuivanen on saanut lähtöpassit UFC:stä, kertoo FightSport-lehti verkkosivuillaan.

urheilu
Anton kuivanen
Anton Kuivasen UFC-ura päättyi ainakin toistaiseksi.AFP / Lehtikuva

Vapaaotteluorganisaatio UFC on vapauttanut vuosi sitten neljän ottelun sopimuksen tehneen Anton Kuivasen tehtävistään, kertoo suomalaislehti FightSport verkkosivuillaan.

Suomalaisottelija sai lähtöpassit yhdessä lukuisten muiden ottelijoiden kanssa. Tieto potkuista tuli, kun Kuivasen manageri Olli Hartikainen keskusteli viikonloppuna matchmaker Joe Silvan kanssa.

- Potkut eivät tulleet varsinaisena yllätyksenä. Tiesimme jo ennen edellistä ottelua, miten tärkeää voitto siinä olisi ollut. Silva kehotti Antonia pysymään aktiivisena. Nyt Antonin on annettava uudet ja kovat näytöt, että pääsy takaisin UFC:hen olisi mahdollista, kommentoi Hartikainen FightSportille.

Kuivanen ehti otella ennen potkujaan kolmesti UFC:ssä. Debyytissään runsas vuosi sitten hän hävisi Justin Salasille. Viime heinäkuussa tuli puolestaan voitto Mitch Clarkesta.

Tappio Michael Chiesalle viime kuussa kuitenkin oli tarpeeksi UFC:lle. Suomalaisottelijan jatko on vielä epäselvää.

- Antonin ura jatkuu, se on varmaa. Anton on panostanut tulevaisuuteensa niin valtavasti, että uran lopettaminen tässä vaiheessa tuntuisi jotenkin naurettavalta, Hartikainen sanoi.

Yksi mahdollisuus on Cage-promootio, jossa Kuivanen loi uraa ennen UFC:tä. Seuraava tapahtuma Cage 22 otellaan toukokuussa Vantaalla.

- Nyt kartoitetaan tilanne, asetetaan uudet tavoitteet ja laitetaan palikat uuteen järjestykseen. Minun, taustajoukkojen ja urheilijan päivätyö jatkuu niin kuin tähänkin asti, vain työnantaja vaihtuu, Hartikainen sanoi.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat