Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM: JPN - ENG
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: SCO - ARG
  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste
  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

SaiPa pakotti HIFK:n jatkoerään pudotuspeliavauksessa

Helsingin IFK:n ja SaiPan välinen ensimmäinen pudotuspeliottelu venyi jatkoerään.

urheilu
HIFK - SaiPa ottelusta kuvaa.
Tomi Hänninen

HIFK ja SaiPa aloittivat tasaisissa merkeissä jääkiekon SM-liigan pudotuspelit. Puolivälieräpaikasta taistelevat joukkueet päätyivät varsinaisen peliajan jälkeen jatkoerään lukemissa 2-2. Ottelu on yhä kesken.

Päätöserään lähdettiin 1-1-lukemista, kun toisessa erässä Iiro Pakarinen onnistui tasoittamaan SaiPan johdon. Kolmannessa erässä HIFK meni ensin Toni Söderholmin todellisella taistelumaalilla 2-1-johtoon, mutta erän puolivälissä Tommi Jokinen tasoitti lukemat 2-2:een.

Söderholmin ja Jokisen maalit olivat komeita. Söderholm rynni läpiajoon ja vaikka tätä yritettiin horjuttaa jäähyn arvoisesti, ei HIFK-puolustaja taipunut. Puolustaja pääsi maalille ja ohitti kilpipuolelta SaiPa-vahti Miika Wiikmanin.

Jokinen puolestaan näytti syötön vastaanottamistaitojaan 2-2-maalissa. Jokiselle tullut syöttö oli menossa reilusti pitkäksi, mutta Jokinen venytti luistimellaan kiekon itselleen ja ohitti lopulta HIFK-vahti Joni Ortion saatuaan kiekon haltuunsa.

- Hyvä playoff-peli. Aika tarkkaa peliä tietysti. Joku voisi sanoa, että maalini oli pelkomaali, etten joutunut ampumaan rankkaria, HIFK-pakki Söderholm vitsaili UrhoTV:n haastattelussa.

Ottelussa seuraa 20 minuutin jatkoerä. Puolivälieräpaikkaan vaaditaan kaksi voittoa. Pelit jatkuvat perjantaina ja tarvittaessa sunnuntaina.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat